Hoe maak je een kaart voor een beste vriend Online

Veel sites bieden u mogelijkheden om een kaart voor een beste vriend online maken. Je beste vriend deelt uw houdt, uw hekel, uw dierbaarste herinneringen en uw gekste activiteiten. Samen, hebt u waarschijnlijk uw eigen steno taal en binnenkant grappen die niemand anders zou krijgen. Als u een kaart maken voor een beste vriend online wilt, moet u gebruikmaken van die kennis. Sites zoals American Greetings, Zazzle en Shutterfly u de mogelijkheid geven om de kaarten u wilt maken.

Instructies

1

Bezoek American Greetings online (zie bronnen hieronder). De American Greetings website kan leden maken en afdrukken van hun eigen kaarten. Lidmaatschap is gratis voor een maand, maar kost daarna. De gebruiker kan volgen de online instructies om een kaart voor een beste vriend online.

2

Bezoek Zazzle.com. Zazzle laat mensen maken van veel verschillende producten, van T-shirts tot hoeden aan wenskaarten, online.

3

Kies "Create" uit het drop-down menu. Selecteer "Wenskaart" in het linker frame geheugen.

4

Maken en aanpassen van uw kaart. Je moet de kaart bij het maken te kopen. Opmerking de prijslijst die het creatieproces begeleidt.

5

Bezoek Shutterfly online (zie bronnen hieronder). U kunt uw wenskaarten met uw eigen ge├╝ploade foto's en verzen. Maak een kaart voor een beste vriend online met uw eigen originele foto's, de bijbehorende kosten waard hun geluk.

Tips & waarschuwingen

  • Maken van een kaart die geld kost, kunt u een echt high-end kaart maken. Gratis kaarten zijn niet zo aanpasbaar. Shop rond verschillende sites voor verschillende opties. Vergeet niet dat de meeste tekstverwerkingsprogramma programma's zoals Microsoft Word ook wenskaarten kunt maken.