Hoe maak je een kaart met een wandelende eenheid in Visual BasicVBA is een programmeertaal gebeurtenisgestuurde en IDE of geïntegreerd ontwikkelingsomgeving, gecreëerd door Microsoft. Het kan programmeurs maken van een volledige-toepassing binnen de IDE. Als je wilt om een kaart met een wandel-eenheid, of een interactieve kaart, kunt u de code schrijven voor een in Visual Basic.

Instructies

1

Open in Visual Basic.

2

Maak een model van de kaart om aan te geven van uw kaart informatie. Zorg ervoor dat het model bevat kaart klasse, die de hoofdmap van uw model en de gebieden in uw kaart vertegenwoordigt; MapRegion klasse, waarin de veelhoeken die de grenzen van de geografische gebieden in uw kaart beschrijven; en MapPolygon klasse, die is van polygonen in de regio en de punten waarmee elke veelhoek de hoekpunten.

3

Maak ScaleX, ScaleY, TranslateX en TranslateY onder de kaart klasse, zodat de kaart kan worden aangepast aan verschillende venstergrootten en omgedraaid op een scherm.

4

Vermenigvuldigen ScaleX en ScaleY te creëren een zoom op uw kaart. Als u kunnen om te zoomen tot 150 procent wilt, bijvoorbeeld vermenigvuldigt u zowel ScaleX en ScaleY met 1.5.

5

Nummers toevoegen aan TranslateX en TranslateY te geven uw kaart de mogelijkheid om te verplaatsen van Oost en west. Toevoegen 50, bijvoorbeeld, kunt u verplaatsen van 50 kilometer ten oosten en 50 kilometer west.

6

Maak een BoundingBox in de klasse MapRegion zodat kunt u een rechthoekig gebied waarin de regio die uw kaart is gelegen in. RegionName opnemen in de code op te slaan van de naam van uw regio. Ook FIPS codes--Federal Information Processing Standard codes--bevatten voor elke regio in uw kaart in de code opnemen. Deze codes zijn gelegen op de FIPS-website.

7

Schema open maken in Visual Basic. Hiermee maakt u een XML-schema, een eenvoudige indeling van uw bestand.

8

Uw XML-gegevens importeren in de toepassing die u gebruiken wilt, met behulp van LINQ. Dit definieert de LoadFile--de parameters van het bestandssysteem-- en voegt de regio's in de juiste locaties op uw kaart.

9

Teken de kaart met behulp van code. Definieer de doek besturingselementen--de coördinaten op de kaart--zodat de juiste locaties worden weergegeven. Ook ItemsControl, die visueel van de kaart inhoud zal teruggeven.

10

Data Layer in XAML code gebruiken de gegevens visueel weergegeven in uw kaart. Zorg ervoor dat kleuren en punten, die bepalen zal hoe elk punt op uw kaart moet worden weergegeven en zijn de kleuren die u liever in uw kaart.

11

Sla het XML-bestand.