Hoe maak je een kaart met behulp van Excel

Als u bent bezig met een project voor werk of school wilt toevoegen van een visueel hulpmiddel, er is een optie in Microsoft Excel die niet veel mensen weten over: het toevoegen van een functie van de kaart. Gebruikt u gegevensinvoer in een Excel-grafiek, kunt u die saaie rijen en kolommen met namen en telefoonnummers in een kaart illustratie omzetten. Meer te leren over dit weinig bekende Microsoft Excel kan functie helpen uw project opvallen.

Instructies

1

De gegevens die u wilt weergeven op de kaart, zoals statistieken voor een regio zijn gemaakt. Voer de naam van de locatie (zoals stad, staat of land) in kolom A en het nummer of de statistiek in kolom B.

2

Zodra u uw gegevens voor uw kaart hebt, klik op bestand en opslaan. Markeer en selecteer alle uw gegevensrijen en kolommen door de linker knop ingedrukt en deze te slepen totdat alle uw gegevens is geselecteerd.

3

Ga naar de bovenkant van het scherm en gebruik uw muis te klikken op invoegen, gevolgd door de kaart. De cursor (het die is niet langer nu flash) en verplaats het deel van de Excel-pagina waar u uw kaart om te worden.

4

Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de cursor over de Excel-pagina om te laten zien hoe groot wilt u de kaart. U zal moeten starten vanaf de linker bovenhoek van uw gewenste kaartfragment en sleep deze naar de onderkant rechts.

5

Wachten op een pop-upmenu, lijst van de beschikbare kaarten weergeven in Microsoft Excel. Lezen door de lijst, selecteer de gewenste en klik op OK.

6

Excel vindt vervolgens namen die grens moeten overeenkomen met de gegevens die u hebt ingevoerd (zoals de regio, stad of staat). Als het niet automatisch de informatie die u zoekt vinden, eruitziet een pop-upmenu kunt oplossen door onbekende geografische gegevens met andere naam opties; Kies een en klik op wijzigen of selecteer negeren als u niet een match te vinden.

7

Microsoft Excel genereert dan een kaart op basis van statistieken en gegevens die u ingevoerd. Zoek het om ervoor te zorgen dat alle statistieken en namen zijn correct; Als dit niet het geval is, gaat u terug naar uw opgeslagen gegevens, repareren en opnieuw op te slaan.

Tips & waarschuwingen

  • Versies van Excel na 2002 niet langer hebben de kaart maken van functie en vergen u voor het kopen van Microsoft MapPoint om kaarten in Excel; Nochtans, kunt u een oudere versie van Excel opnieuw installeren als u nog steeds de installatie-CD.