Hoe maak je een JavaScript fietsen Banner

Een JavaScript fietsen banner is een interessante groep van HTML- en JavaScript-code; het staat een onbeperkt aantal afbeeldingen aan continu cyclus, zoals banner reclame-advertenties. Na het vinden van de foto's die u wenst te gebruiken, volg deze instructies voor het maken van een fietsen banner van uw eigen.

Instructies

1

Open Kladblok of uw favoriete HTML-authoring programma. Markeren als volgt het document met fundamentele opening tags.

Fietsen van de Banner
3

Schrijf de JavaScript-functie om de foto's voortdurend cyclus. In het onderstaande voorbeeld staat de JavaScript-code dat uw foto's moeten doorlopen van de bovenstaande matrix, die drie foto's heeft. Zodra de array foto drie bereikt, begint het opnieuw aan het begin. Timing van de cyclus wordt uitgedrukt in milliseconden, zodat in de onderstaande code "3000" drie seconden vertegenwoordigt.

function cycle()
{
document.example.src = imgBanner[index].src;
index++;
if (index == 3)
{
index = 0;
}
setTimeout("cycle()", 3000);
return;
}
4

Sluit uit de basiscodes in het document hoofd. Vervolgens beginnen de hoofdtekst van het document. Aankondiging die de lichaamsmarkering roept de functie die u gemaakt genaamd "cyclus."

5

Vertel het document welke afbeelding moet worden weergegeven wanneer de pagina de eerste keer laadt. Kennisgeving door het benoemen van de container van de afbeelding "voorbeeld", gebruikt u de dezelfde objectnaam als de vorige groep van code (document.example.src).
< img src="samplepicture1.jpg"

name="example">6

Afwerking codering van uw document door het sluiten van de overige HTML-codes.