Hoe maak je een ISO-bestand van Windows Vista BootableEen ISO-bestand is een exacte kopie van een oorspronkelijke cd-bron. Afbeeldingsbestanden zijn doorgaans nuttig voor back-updoeleinden, in het geval de oorspronkelijke bron verloren krijgt of onleesbaar wordt. Hebt u een ISO-beeldbestand vanaf de oorspronkelijke installatieschijf van Windows Vista, kan u het kopiëren naar een lege schijf met behulp van Windows 7's native "afbeelding brander," waardoor het afbeeldingsbestand bootable.

Instructies

1

Plaats een lege schijf in uw systeem van CD/DVD-ROM-brander. Blader naar het Windows Vista ISO bestand in kwestie vanaf de lokale vaste schijf.

2

Met de rechtermuisknop op het ISO-bestand, selecteer "Openen met" en start het hulpprogramma "Windows Disc Image Burner".

3

Klik op de optie "Brander" toewijzen van de CD/DVD-ROM-station dat is geïnstalleerd op uw systeem. Als u wilt dat Windows om te inspecteren de schijf voor overdracht gegevensfouten, inschakelen "Verify schijf na branden;" anders, drukt u op "Burn" voor het initialiseren van het Uitzicht ISO van Vensters kopiëren van de procedure.