Hoe maak je een ISO-bestand van uw harde schijf

Hoe maak je een ISO-bestand van uw harde schijf


Een ISO is een exacte kopie van een fysieke harde schijf. Het creëren van ISO-bestanden is een efficiënte manier om back-up van uw gegevens en nog steeds gemakkelijk toegang hebben tot het. Als u een ISO van een grote vaste schijf maakt, moet u een externe schijf die voor het opslaan van de ISO.

Instructies

ImgBurn

1

Download en installeer Imgburn (Zie de link in de bron sectie). Open de software en klik op 'Spiegelbeeld vijl uit bestanden/mappen maken'. De externe harde schijf verbinden met uw computer.

2

Klik op de "Source" knop en het pictogram van de juiste harde schijf. Klik op "OK" om te laden in het programma.

3

Klik op het pictogram "Bestemming" en selecteer de externe harde schijf als de locatie voor het opslaan van de ISO. Klik op de groene pijl om uit te maken van de ISO.

Nero 9 Lite

4

Download en installeer Nero 9 Lite (Zie de link in de bron sectie). Open het programma en klik op "Gegevens Burning" in het hoofdmenu. Sluit de externe harde schijf aan de computer.

5

Klik op de "Bestemming"-menu en klik op "Image Recorder" als het doelstation. Klik op "Bladeren" en selecteer de externe harde schijf als het opslaan locatie.

6

Klik op "Toevoegen" en selecteer het pictogram van de juiste harde schijf. Klik op "Burn" maken van de ISO.

Magic ISO Maker

7

Download en installeer Magic ISO Maker (Zie de link in de bron sectie). Open de software en selecteer de juiste harde schijf-pictogram in het onderste venster van het programma.

8

Sluit de externe harde schijf aan de computer. Dit is waar u zal uitgezonderd naar de ISO vijl.

9

Klik op de "Opslaan" knop aan de bovenkant van het programma en selecteer de externe harde schijf als het opslaan locatie. Klik op "OK" om het ISO-bestand te maken.