Hoe maak je een ISO-bestand van de Ps1U kunt back-up van uw originele games voor de Playstation 1 (PS1) met behulp van uw computer maken van beelden van de schijf van hen. Een schijfkopie is een virtuele versie van een CD of DVD-ROM, die kan worden gebrand op een lege CD of DVD-ROM als een vervanging voor de originele schijf. Het meest voorkomende formaat voor de dossiers van het beeld van de schijf is het ISO-bestand, en er zijn vele software programma's die ISO-bestanden van uw fysieke schijven maken kunnen. Het creƫren van ISO back-ups van uw PS1 games is gewoon een kwestie van sommige software te downloaden, installeren en gebruiken om de foto's halen.

Instructies

1

Kies een softwarepakket dat ISO-bestanden maken van fysieke schijven te downloaden naar uw computer. In de sectie bronnen hieronder vindt u een aantal opties via de link. Sommigen van hen zullen gratis en sommige dient u te betalen. Zelfs degene die je betalen moet voor zal meestal bieden gratis proeven.

2

Installeer de software van de schijf-image op uw computer door het uitvoeren van het Setup-bestand dat u hebt gedownload. Volg de instructies voor het installeren van de software en zorg ervoor dat u wilt maken van een desktop-icoon voor wanneer de optie aangeboden.

3

Plaats uw PS1-spel in uw CD/DVD-ROM-station en geef uw computer een moment om het te lezen.

4

De software van de afbeelding van uw schijf starten door te dubbelklikken op het pictogram op uw bureaublad. Het kan u vragen te identificeren van de CD/DVD-ROM-stations die u wilt gebruiken. Kies de juiste schijven en blijven.

5

De optie waarmee u een disc image maken vanaf de PS1-schijf in het station te vinden. Als u de schijfkopie opslaat, worden ervoor dat u kiest de ISO-notatie, omdat vele opties mogelijk. Zodra u deze optie hebt gekozen, duurt het slechts een kwestie van minuten om het ISO-bestand te maken.