Hoe maak je een ISO-bestand uit de VTS-bestanden

VTS (Video Title Set) is de naam gegeven aan bestanden die met het BUP en .ifo, .vob bestandsextensies eindigen. Deze bestanden bestaan op video-DVD's binnen een speciale map getiteld "VIDEO_TS." Hebt u de VIDEO_TS map van een video-DVD naar uw vaste schijf gekopieerd, kunt u een toepassing zoals Free ISO Creator, ImgTool Classic of PowerISO om een ISO-bestand te maken. U kunt dan mount de ISO-bestand op een cd-emulator en spelen of een toepassing branden van cd's gebruiken om te branden.

Instructies

1

Download en installeer Free ISO Creator. Na het installeren, open Free ISO Creator uit het menu "Start". Gebruik de "Map toevoegen" knop om te selecteren de VIDEO_TS map met de VTS-bestanden. Gebruik de knop "Save ISO opslaan als..." om op te geven van een bestemming als de ISO-bestand wilt opslaan. Klik op "Convert" om het ISO-bestand te maken.

2

Download en installeer ImgTool Classic. Na het installeren, open ImgTool Classic. Gebruik de knop naast het veld 'brondirectory' naar de VIDEO_TS map met de VTS-bestanden selecteren. Vervolgens gebruikt u de knop naast het veld "Output File" om op te geven van een bestemming als de ISO-bestand wilt opslaan. Een volume-ID voor het ISO-bestand opgeven in het veld "Volume-ID" en klik op "Afbeelding" om het ISO-bestand te maken.

3

Download en installeer vermogen ISO. Na het installeren, open PowerISO en gebruik de knop "Add" om de VIDEO_TS map te selecteren. Vervolgens klikt u op de knop "Opslaan" en gebruik het menu naast "Opslaan als Type" selecteren "Standaard ISO Images (*.iso)." Geef een bestemming om te slaan van het ISO-bestand en klik op "Opslaan".