Hoe maak je een ISO-bestand kleiner

Een internationale organisatie voor standaardisatie (ISO) bestand is in feite een virtueel beeld van een CD. Net zoals u zou een CD toevoegen door deze naar een virtueel CD-station, waarmee u het afspelen van de CD zonder echt na een levensechte kopie, kunt u de ISO-bestanden gebruiken. ISO-bestanden groot formaat kan potentieel duren van een grote hoeveelheid ruimte op de harde schijf. Gelukkig, kunt u een gratis programma voor het comprimeren van ISO-bestanden en maak ze kleiner.

Instructies

1

Een programma dat ISO voor u comprimeren kunt vinden. U kunt het downloaden van programma's die dit kostenloos, zoals Magic ISO of vermogen ISO kunnen doen. (Zie bronnen hieronder.)

2

Download en installeer het programma. Selecteer een optie die sterk lijkt op "Compress DVD/afbeelding." Dit kan worden weergegeven onder een "Tools"-menu of een optie op het belangrijkste scherm.

3

Klik op "Open Source File" of "Bladeren", of ongeacht voor welke optie u toestaat te kijken via uw computer voor uw ISO-bestand. Dubbelklik op het toe te voegen aan het proces. De gecomprimeerde versie van het bestand in het vak Naam. Het zal waarschijnlijk hebben de extensie zoals "UIF" voor "Universal Image Format"

4

Klik op "Compress" om het ISO-bestand comprimeren in een kleiner bestand zoals de UIF. U kunt vervolgens veilig verwijderen van uw ISO-bestand en waardevolle schijfruimte besparen. Hier moet u hetzelfde programma of een soortgelijke later het decomprimeren van het bestand zodat u deze nogmaals kunt gebruiken.