Hoe maak je een Internet veiling Website

Hoewel eBay de eerste naam die opkomt wellicht als je van Internet veiling websites denkt, is het niet het enige spel in de stad. Vindingrijk Internet ondernemers hebben succes gehad met kleinere online veilingsites, vaak aangeduid als niche-sites. Deze sites zich richten op een bepaald type product, zoals zeldzame munten, collectible poppen of zelfs sigaren. De smallere focus helpt verbeteren zoekmachine rankings en verminderen de mate van concurrentie tussen Internet veiling websites.

Met een relatief klein opstarten investering kunt u uw eigen niche-veilingsite starten. Houd in gedachten, maar dat u sommige moet programmering vaardigheden of de hulp van een programmeur om te installeren en onderhouden van uw Internet veilingsite.

Instructies

1

Beslissen over een niche product en maken het de focus van uw Internet veiling website. Dit zal uw opstarten site geven een meer competitief voordeel,

2

Registreer een domeinnaam en teken omhoog met een Web-hosting bedrijf. Hoewel u misschien geneigd om te gaan met een vrije Web ontvangende dienst, is betaalde hosting over het algemeen meer stabiele, betrouwbare en professionele. Bovendien, als u uw site met een gratis Web hosting service host, ziet het adres van uw site er iets als http://www.freewebhostname.yourauctionsitename.com. Omdat u proberen zal te trekken van de gebruikers, kunt u uw eigen top-level domein, iets zoals http://www.yourauctionsitename.com, die makkelijker is te onthouden en nog veel meer professionele. Op de lange termijn, is het de relatief kleine investering te kopen van uw eigen domeinnaam en meld u aan bij een betaalde Web-hosting service meer dan waard.

Zorg ervoor om te kiezen van een Web hosting service die u toelaat om het uitvoeren van scripts maken en bewerken van databases. Andere overwegingen zijn opslag ruimte en bandbreedte uitkering.

3

Downloaden of kopen van een Internet veiling programma of script. Een aantal veiling scripts kan gratis online worden gedownload, maar tenzij u programmeerervaring hebt, zult u beter af aankoop van een Internet veiling script van een handelaar die gratis technische ondersteuning en bijstand van de installatie biedt.

4

Installeer de software van de veiling van Internet op uw server. Raadpleeg de documentatie die bij uw script of van de handelaar technisch supportteam contacteren voor hulp.

5

Uw nieuwe Internet veiling website markt. Omdat zoekmachines veel verkeer naar uw site rijden kunnen, moet u vertrouwd raken met zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken om uw site zo hoog mogelijk gerangschikt. Als je het budget hebt, investeren in de web gebaseerde reclame om nog meer verkeer naar uw site.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u begint, kunt u bieden gratis veilingslijsten voor een beperkte tijd om te bouwen van een gebruikersgroep.