Hoe maak je een Internet-Filter

Het Internet is een onderdeel geworden van ons leven en de meesten van ons zijn gekomen over de vervelende pop-ups of advertenties die niet geschikt voor kinderen zijn. Er zijn een heleboel internetfilters die u kan downloaden om de ongewenste websites blokkeren, maar het is ook gemakkelijk om uw eigen Internet-filter die kan blokkeren van bepaalde websites worden geopend en weergegeven op uw computer te maken.

Instructies

1

Zoek de \"Hosts\" bestand op uw computer. Je kon het vinden in c:\Windows\system32\drivers\etc\hosts. Dubbelklik op de map en u zal worden gevraagd om te kiezen hoe om het te openen. Kies \"Notepad\" en het bestand als tekstbestand openen. Host-bestanden zijn als een adresboek dat uw computer verwijst naar voordat een website wordt geopend.

2

Downloaden van de \"Hosts\" bestand dat in de \"Resources\ vermeld" hieronder als u het op uw computer kan vinden.

3

Kijk naar de laatste regel in het tekstbestand met de getallen in de notatie \"xxx.x.x.x\"gevolgd door de woorden \"local host\". De aantallen wijzen op adres van uw computer.

4

Typ in het nummer gevolgd door de website die u zou willen blokkeren vanuit uw browser. Het volgende is een voorbeeld \"111.0.0.1 www.websitetoblock.com \". Opslaan en sluit het bestand.

5

Start de browser opnieuw en probeer de website die u geblokkeerd te benaderen. Hier ziet u een lege pagina.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt dat de browser dat de website u geblokkeerd, stel de \"Hosts\ enkel open" document opnieuw en verwijder de regel die u hebt getypt in. Opslaan en sluit het bestand.
  • Maak een backup van de \"Hosts\" bestand voordat u wijzigingen aanbrengt.