Hoe maak je een ILO-verbinding

Geïntegreerde Lights Out is een onderdeel dat is ontworpen voor servers. ILO is een fysieke kaart die is ingebouwd in de systeemkaart van een server. De ILO-kaart kan een gebruiker verbinding maken met een server op afstand via de kaart. Een ILO-kaart heeft een eigen netwerkverbinding, IP-adres, gebruikersnaam en wachtwoord. Bovendien via de verbinding van de ILO, kunnen gebruikers het geïntegreerde beheer-logboeken bekijken, observeren van de console-scherm en op afstand uitvoeren van alle administratieve activiteiten wensen met betrekking tot de server.

Instructies

1

Open de internetbrowser kunt u surfen op het Internet.

2

Voer het IP-adres toegewezen aan de ILO-kaart in het adresveld van de browser. Druk vervolgens op de toets "Enter". Bijvoorbeeld, het adres dat u opgeeft als volgt uitzien "http://20.1.75.3". Dit adres gebruiken als slechts een leidraad. Deze actie maakt u verbinding met de ILO-kaart.

3

Geef de vereiste aanmeldingsgegevens voor de kaart van de ILO desgevraagd. Deze actie wordt de console voor de ILO-kaart weergegeven. De console bevat verschillende tabbladen. Klik op het gewenste tabblad waarin de opties met betrekking tot de activiteit die u wilt uitvoeren voor de server.