Hoe maak je een HTML-Cheat Sheet

Of u nu een doorgewinterde webmaster of een neophyte blogger, kan met een HTML-cheatsheet opmaak en uw pagina veel gemakkelijker te coderen. Zodra u een HTML-cheatsheet, kunt u het gebruiken als een snelle referentie voor alle de HTML tags essentieel voor het maken van uw lay-out kijken mooi en netjes.

Instructies

1

Een tabel maken. Open uw favoriete tekstverwerker en maak een tabel met drie kolommen en ten minste vijf rijen. De eerste kolom een label "Tag," de tweede "Beschrijving" en de derde "voorbeeld".

2

Vul elk veld met de juiste gegevens in. De koppen moeten zichzelf. In de eerste kolom, schrijf de tag. In de tweede, beschrijven wat de tag doet en in de derde, typ een voorbeeld.

3

Basiscodes invullen. Dit zijn de tags u in elk HTML-document moet. Ze zijn. Dit moeten worden opgenomen aan het begin van elk document in deze volgorde.

4

Vul in de title-tag. De title-tag wordt gebruikt om de naam van de pagina in de titelbalk. Dit moet worden omgeven door de koptags. Bijvoorbeeld, hoe maak je een HTML-CHEATSHEET.

5

Vul in de body-tags. Deze modifiers ga binnen de hoofd tag en verander de look van de hele pagina. De modifier "bgcolor" wordt de achtergrondkleur gewijzigd, "tekst" wijzigt de tekstkleur, "link" Hiermee stelt u de kleur van de koppeling, "vlink" Hiermee stelt u de kleur van bezochte koppelingen en "alink" stelt de kleur van actieve koppelingen. Gebruik een naam of hexadecimale waarde voor de kleuren. Bijvoorbeeld.

6

Vul in de text-tags. Deze tags worden gebruikt voor het opmaken van bepaalde regels van teksten.

vooraf opgemaakte tekst creëert, creëert een kop (u kunt het nummer 1 tot en met 6 om te maken de grootte verschillende) bolds de tekst, maakt cursief, maakt een bronvermelding, de tekstgrootte verandert, verandert de tekstkleur. Elke tag moet worden geopend en gesloten, bijvoorbeeld . Deze text-tags maakt een lijn van vet, cursief en zwarte kleine tekst:

7

Vul in de tekst van de hyperlink. Als u wilt een koppeling maken, gebruik de "" tag. Vul in het webadres van de link van de bestemming in en typt u de tekst van de weergegeven koppeling tussen de afsluitcodes. Bijvoorbeeld Klik hier voor eenvoudige, eenvoudige instructies.

8

Vul in de image-tag. Om een afbeelding in een pagina invoegt, door de tag te gebruiken. Bijvoorbeeld,

9

Opmaak tags toevoegen.
Hiermee voegt u een regeleinde,

Hiermee maakt u een nieuwe alinea, maakt een lijst met opsommingstekens en

 • duidt op een item in de lijst. Bijvoorbeeld.

Hallo!
Dit is mijn eerste paragraaf. Het heeft

 • De alineacode
 • Een regeleinde
 • en een lijst met opsommingstekens
 • AWESOME!

  .

  10

Nieuwe tags toevoegen naarmate je hen leert. Dit zijn slechts enkele elementaire HTML-tags. Zoals u meer bedreven met HTML groeien, kunt u nieuwe tags toevoegen aan uw cheatsheet.

Tips & waarschuwingen

 • Om te zien hoe andere mensen gebruiken HTML, bezoek van een pagina, klik met de rechtermuisknop en selecteer "View Source". Hier ziet u de HTML-code die is gebruikt om de pagina te maken.
 • Om te oefenen, maak een tekstbestand met HTML in het en opslaan met de extensie ".html". Het openstellen voor Zie hoe uw HTML uitgewerkt.
 • Zorg ervoor dat al uw tags sluiten. Vergeten te sluiten een tag kan leiden tot sommige zeer vreemd uitziende pagina's evenals verbroken koppelingen.