Hoe maak je een Hoax

Hoe maak je een Hoax


Er is niets heel graag een goede grap. Met de mogelijkheden van het Internet te verspreiden informatie snel en mensen de toenemende goedgelovigheid voor wat ze online lezen, dat het is geen wonder dat zoveel hoaxes via cyberspace circuleren. De sleutel om te onthouden bij het maken van een Internet-hoax is om het te houden onschadelijk. Koppelen van de schadelijke software of het plegen van financiële fraude zal resulteren in een federaal onderzoek van uw hoax en mogelijke gevangenistijd voor u.

Instructies

1

Kies een thema voor uw hoax. U zult willen Kies iets dat denkbaar kon gebeuren. Enkele voorbeelden zou de Voorzitter krijgen gespoten door een stinkdier, een Hollywood-figuur iets gênant te doen of een waarneming van een uitgestorven dier.

2

Maak het verhaal voor uw hoax. Het verhaal moet lezen als een stukje van het nieuws geven exacte details en de vijf "W" vragen te beantwoorden.

3

Zoek diverse digitale foto's en combineren en bewerken van de foto's om te vormen van een beeld voor uw verhaal. Vergeet niet dat een foto zegt meer dan duizend woorden en zullen geloofwaardiger aan uw hoax.

4

Post uw hoax op uw persoonlijke blogsite, Facebook pagina of ergens anders die u denken kunt aan het verhaal te verspreiden.

5

Bekijk als uw hoax verhaal winsten momentum.