Hoe maak je een herstelschijf voor Windows XP

Hoe maak je een herstelschijf voor Windows XP


Een schijf voor het terugzetten is een aangepaste gemaakte installatieschijf voor Windows XP waarmee u back-up van uw belangrijke bestanden en mappen naast uw besturingssysteem opnieuw te installeren. Maken van een schijf voor het terugzetten duurt enige tijd, maar je zult eindigen tijd op de lange termijn te besparen als u ooit wilt installeren uw besturingssysteem als gevolg van virussen, hardwarestoringen, of enige andere denkbare reden.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, kies "New" en kies "Map." Uw map de naam 'Herstel schijf'.

2

Plaats de CD met Windows XP in uw computer. Ga naar "My Computer", klik op de stationsletter van het cd-rom-station en kopieer alle van de inhoud op de CD met Windows XP naar de map 'Herstel schijf'.

3

Dubbelklik op de map 'Herstel schijf'. Maak een nieuwe map daarin met een adellijke titel 'Drivers.'

4

Voer het programma Driver Max en selecteer de optie 'Export Drivers.' Kies de 'Drivers' map gemaakt tijdens stap 3 als de bestemming.

5

Ga via uw harde schijf en kopieer alle andere waardevolle documenten of mappen die u wilt behouden in de map 'Herstel schijf'.

6

Laden van Bart's Boot Image Extractor. Typ in "bbie x:" en druk op "Enter", waarbij "X" staat voor de stationsaanduiding van het cd-rom-station met de CD met Windows XP. Kopieer het bestand uitgepakt naar uw map 'Herstel schijf'.

7

De inhoud van de directory 'Herstel schijf' naar een lege CD met behulp van alle verkrijgbare CD branden programma branden. U hebt nu een volledig functionele herstel schijf.