Hoe maak je een herstelschijf voor een ToshibaMaken van een hersteldiskette voor uw computer van Toshiba kunt u systeembestanden herstellen en uw computer naar een eerdere staat te herstellen in het geval uw computer crasht. Toshiba-computers worden geleverd met een toepassing die een recovery-schijf naar een lege branden zal CD of DVD.

Instructies

1

Open de Recovery schijf schepper. Selecteer "Alle programma's" uit het menu "Start" en klik dan op de vermelding van de "Recovery Disc Creator" om de toepassing te starten.

2

Kies "CD" als u van lege cd's gebruikmaakt maken uw recovery schijf. Kies "DVD" als u van blanco dvd's gebruikmaakt maken van uw recovery schijf. De toepassing zal u vertellen hoeveel lege schijven moet u klaar hebben tijdens het creatieproces.

3

Selecteer welke herstel-items die u wilt kopiëren naar de recovery schijf. De Recovery schijf schepper zal presenteren u met een lijst met herstelopties die kunnen worden opgenomen op de recovery schijf; Als u bepaalde opties kiest zal het aantal lege schijven u nodig hebt, maar zal ook het verruimen van het toepassingsgebied van die bestanden zal worden hersteld.

4

Klik op de "Burn" knop om te beginnen met het proces van de schepping.

5

Voeg nieuwe lege schijven wanneer de computer wordt u gevraagd te verwisselen van schijven. Voer op het scherm richtingen terwijl het brandproces actief is.

6

Klik op "Finish" wanneer de schijf creatieproces voltooid is te sluiten de Recovery schijf schepper.

Tips & waarschuwingen

  • Wilt u meer dan één lege schijf gebruiken tijdens het creatieproces, label u elke schijf in numerieke volgorde om verwarring te voorkomen.