Hoe maak je een herstelschijf in Vista

Hoe maak je een herstelschijf in Vista


De meeste computers die worden geleverd bij Windows Vista vooraf is geïnstalleerd een essentieel element ontbreekt: een restore of herstel schijf om te helpen herstellen van het besturingssysteem werken om in het geval van een ernstige systeemstoring. Bètaversies van Windows Service Pack 1 mag u uw eigen recovery-schijf maken, maar deze functie is inmiddels verwijderd. U kunt nog steeds uw eigen schijf met Windows Vista herstellen, maar je moet de juiste bestanden downloaden vanuit NeoSmart en hen naar een lege schijf te branden.

Instructies

1

Een kopie van de Vergezicht Recovery schijf bestanden downloaden vanuit NeoSmart.

2

Open een utility programma zoals ImgBurn of ISO Recorder--zowel gratis te downloaden--die toestaat u om de NeoSmart bestanden, die in het beeldformaat van ISO, naar een lege schijf te branden.

3

Klik op het mappictogram om een "Bladeren naar bestand" venster openen, selecteer het gedownloade bestand NeoSmart, plaats een lege CD of DVD in uw CD-brander van de computer. Klik op de "Write" als u van ImgBurn gebruikmaakt. Als u van ISO Recorder gebruikmaakt, plaats de lege schijf, zoek het NeoSmart bestand in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Afbeelding kopiëren naar CD."

4

Verwijder de ingevulde herstelschijf zodra het brandproces is voltooid. Label van de disc en sla deze op een veilige plaats voor toekomstige behoefte.