Hoe maak je een handtekeningenblok op E-mail van Thunderbird

Zoals de meeste mensen, u waarschijnlijk meer dan één e-mailaccount hebt en liever een andere handtekening gebruiken voor elk. Uw werk e-mail handtekening kan weergeven van uw zakelijke website, e-mail adres, telefoon en fax nummers, terwijl uw persoonlijke account kan pronken met uw blog en favoriet citaat. Mozilla Thunderbird kunnen gebruikers een unieke handtekening toewijzen aan elke e-mailaccount instellen in het programma. U kunt componeren een handtekeningenblok binnen Thunderbird, of u kunt een bestand gemaakt met een terts-verschijnende partij verzoekschrift toevoegen.

Instructies

HTML-handtekening

1

Klik op "Extra" op de menubalk en klik vervolgens op "Accountinstellingen". Dit opent een nieuw dialoogvenster.

2

Klik op een e-mailaccount op het linkerdeelvenster om deze te selecteren. Wanneer u een account selecteert, zal haar instellingen worden weergegeven in het rechterdeelvenster.

3

Typ een handtekening onder "Tekst voor handtekening." Controleer de "gebruiken HTML" zodat Thunderbird zal herkennen de HTML-codes die u gebruikt.

4

Formatteer uw handtekening met HTML-codes. Gebruik einden te scheiden van de lijnen in de handtekening. Het handtekeningblok ziet er ongeveer als volgt (zonder de aanhalingstekens):
"John Smith

Website: < een href = "Mijn" rel = "nofollow" target = "_blank" > http://www.yourwebsitehere.com&quot;>My < /a > Website

E-mail: < een href = "mailto:[email protected]here.com" > mijn E-mail < /a >
"

5

Klik op "OK" om te voltooien.

Platte tekst handtekening

6

Klik op het menu "Tools" om deze te openen.

7

Kies "Accountinstellingen" in het menu "Extra".

8

Klik op de e-mailaccount dat u wilt maken van een handtekening voor op de linkerruit.

9

"Gebruik HTML" onder "Handtekeningtekst" uitschakelen HTML-opmaak uitschakelen.

10

Typ de tekst die u wilt weergeven in uw handtekening. Druk op de toets "Enter" om een nieuwe regel te beginnen. Klik op "OK" wanneer u klaar bent.

Koppelt u handtekening

11

Open Kladblok of andere tekst zonder opmaak of HTML-editor. Maak een handtekeningblok met behulp van HTML of tekst zonder opmaak. Opslaan in de juiste indeling.

12

Thunderbird Mail start. Ga naar "Tools" en vervolgens "Accountinstellingen".

13

Selecteer een e-mailaccount. Inschakelen "Koppelt u de handtekening uit een bestand in plaats daarvan" onder "Tekst voor handtekening."

14

Klik op de knop 'Kies'. Navigeer naar het handtekeningbestand op uw computer. Dubbelklik erop om te laden als de huidige handtekening voor dat e-mailaccount.

15

Klik op "OK" als uw wijzigingen wilt opslaan.