Hoe maak je een gratis Windows XP-opstartdiskette

Hoe maak je een gratis Windows XP-opstartdiskette


Een schoen schijf is in feite wat de naam impliceert: A CD die als een opstartbaar apparaat voor uw computer fungeert. Een opstartschijf is belangrijk als er iets schadelijk is voor het besturingssysteem en onbruikbaar maakt. Een opstartschijf, kan in dit scenario worden gebruikt om te herstellen of opnieuw installeren van de beschadigde OS met een minimum aan gedoe. Gelukkig, opstarten schijven zijn makkelijk te vinden. De ene die ik aanbevelen heet uiteindelijke CD van de laars voor Vensters, en is vrij voor download en gebruik.

Instructies

Opzetten van UBCD4WIN

1

Schakel uw computer. Open uw favoriete internetbrowser en ga naar \ "www.UBCD4WIN.com \" (hoofdlettergebruik niet noodzakelijk).

2

In het linker menu, klik op \"Downloads.\" Selecteer uw voorkeur spiegel en downloaden UBCD4WIN. UBCD4WIN.exe uitvoeren

3

Volg de aanwijzingen op het scherm instructies. Installeer niet naar een map met ruimten in zijn naam, omdat dit leiden een fout tot zal. (Recht: c:\stuff\UBCD42WIN verkeerd: c:\my stuff\UBCD4WIN).

4

Plaats uw CD met Windows XP met Service Pack 1 in het cd-rom-station.

5

In de map die u geïnstalleerd UBCD, selecteren en uitvoeren van \"UBCD4WinBuilder.exe.\" standaard bevindt dit bestand zich in C:\ubcd4win.

6

Klik op \"I agree\" wanneer het scherm omhoog komt. U zal worden gevraagd of u wilt zoeken naar Windows installatiebestanden. Klik op \"No.\"

7

Een nieuw scherm zal verschijnen. In de \"source\" sectie, geef de locatie van de Windows setup-bestanden (de letter van het cd-rom-station). Zorgen dat de \"Create ISO Image\" optie is aangevinkt.

8

Zodra al uw opties hebt ingesteld op uw tevredenheid, selecteer \"Build.\" druk op de \"I Agree\" knop wanneer op opwaarts komt, en de ISO gebouw beginnen zal.

Branden van de CD

9

Als u reeds geen, downloadt en IMGburn installeert. Dit is een easy-to-use CD branden en het schrijven hulpmiddel.

10

Voer IMGburn.

11

Selecteer \"Write image-bestand naar schijf. \"

12

In de \"Source\" sectie, klikt u op de \"Browse voor file\" pictogram en vind de UBCD4WIN.iso u hebt gemaakt in de vorige sectie, klik vervolgens op \"OK.\"

13

Plaats uw lege schijf in het CD-station en klik op de \"Write\" knop. IMGburn zal nu uw schoen schijf ISO op de lege CD schrijven. De schijf zal vervolgens worden klaar voor gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw Windows XP-CD geen SP1 heeft of hoger geïnstalleerd, Bekijk de sectie bronnen voor gidsen op hoe te Schroefwind uw CD en het zal dus compatibel met UBCD4WIN.
  • Uw antivirusprogramma kan bepaalde gedeelten van UBCD4WIN speurder zoals virussen. Dit is niet het geval, tenzij u hebt gedownload UBCD4WIN van ergens anders dan de officiële mirrors. De officiële downloads zijn schoon zijn van alle malware.