Hoe maak je een gratis Website-URL

Een website is gevonden door de Uniform Resource Locator of URL, oftewel een Internet-adres specifiek voor de pagina's van een bepaalde site locatie op het World Wide Web (bijvoorbeeld: "http://www.ehow.com"). Typisch, URL's worden verkregen door te betalen voor een voorkeursadres van een archivaris van de domeinnaam; echter, als u hoeft niet een gepersonaliseerde adres, zoals "http://www.myname.com", kun je kiezen om een no-kosten website URL met behulp van de aanbieder van een gratis website maken.

Instructies

1

Onderzoek gratis website-aanbieders, zoals FreeSite.org en ShortURL.com. Naast de gratis URL, desgewenst ook om daadwerkelijk uw website-documenten maken en opslaan van uw bestanden te kunnen kijken provider pagina's zoals Weebly.com, Wix.com en Webs.com. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe uw vrije website worden weergegeven op het Internet. De meeste no-kosten adressen komen vaak met van de provider subdomein aan het einde van de URL (bijvoorbeeld: "http://www.yoursite.providerdomain.com").

2

Kies een provider en vul uw gewenste adres in een tekstveld dat meestal heet "Kies een websiteadres" of "Maak een subdomein." Klik op een knop zoals "Go" of "Create" indienen van uw vermelding te zien of de URL beschikbaar is. Als er geen, lijst aanbieders meestal andere soortgelijke namen die kunnen worden gebruikt.

3

Volg de aanwijzingen voor de URL van uw gratis website aanmelden of, indien van toepassing, ondertekenen omhoog voor een rekening. Providers willen meestal uw naam, e-mailadres en een wachtwoord.

4

Lees alle voorwaarden van dienst richtsnoeren om te zien als u akkoord met de voorwaarden van de provider gaat, zoals het niet weergeven van pornografisch materiaal of afzien van het spamming iedereen met behulp van uw nieuwe domein. Het mechanisme beschikbaar, zoals een drop-down menu of het selectievakje gebruiken om aan te geven uw aanvaarding.

5

Volg de specifieke instructies van de provider voor de implementatie en het gebruik van uw gratis website-URL.