Hoe maak je een gratis Intro voor uw Website

Sommige ontwerpers van het web kunnen splashy intros internetgebruikers naar hun websites verwelkomen voordat de belangrijkste pagina van de site wordt geopend. Intro's kunnen lange animaties of enkel snelle, eenvoudige flitsen van tekst of afbeeldingen. Terwijl veel ontwerpers die intros aan hun pagina's toevoegen doen met behulp van is Flash, Flash vrij noch makkelijk te gebruiken. Als u wilt maken een eenvoudige en gratis intro voor uw website, kunt u dit doen met behulp van vooraf ontworpen Flash sjablonen.

Instructies

1

Ga naar een website die biedt vooraf ontworpen Flash intro sjablonen. Een scala aan gratis Flash intro sjablonen zijn beschikbaar in zowel FlashFair als Flashmo.

2

Klik op de afbeelding van de sjabloon of op de knop "Bekijken" door een sjabloon om te zien een volledig-schermweergave van de Flash intro. Dit is hoe de intro gaat worden weergegeven wanneer gebruikt op uw website.

3

Gebruik de knop 'Downloaden' op de pagina om te downloaden van de Flash intro en sla het op uw computer harde schijf. Vink het selectievakje "Termijnen van gebruik" akkoord met de voorwaarden van gebruik als dit wordt weergegeven op de downloadpagina.

4

Open de map waarin de Flash intro dat u hebt gedownload en open vervolgens de Flash map om te zien de documenten die deel van de Flash intro uitmaken. Dubbelklik op de tekstbestand, herkenbaar aan de extensie '.txt'. Het automatisch geopend in een basistekst editor op uw computer, zoals Kladblok.

5

Wijzigen van de lijnen van de tekst in het bestand de tekst die u wilt weergeven in de Flash intro te vermelden. Het aantal tekstregels beschikbaar varieert door de Flash intro u kiezen, maar de tekstregel begint altijd met een lijn van code, zoals "& text1 =." Laat de code in plaats, Markeer de tekst die na het verschijnt en typ overheen met uw eigen tekst.

6

Uw website-adres URL opdrachtprompt in het tekstbestand invoegen De URL opdrachtprompt verschijnt als iets als "& URL =." Leave the code as is up to the equal sign and then enter the URL of your website, starting with the “http://.”

7

Ga naar het menu "File" in de teksteditor en kies "Save" om op te slaan het bestand met de wijzigingen. De intro is nu ingesteld om te leiden naar de hoofdpagina van uw site na het spelen en kan worden geüpload naar uw website.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet niet te lezen van de "termijnen van gebruik" op de website van waaruit u uw gratis intro downloaden. Sommige gratis Flash template sites kunt u de Flash intro's gebruiken als u een pagina met advertenties op het of een die geld door andere middelen, zoals productverkoop maakt niet.