Hoe maak je een gratis Flier

Wanneer u probeert om te adverteren op een aanstaande verkoop, bevordering van een theater voorstelling, werven van vrijwilligers voor een liefdadigheidsevenement of bieden muzieklessen, is er niet nodig om geld uitgeven aan een design bedrijf om uw materialen. Maak uw eigen gratis vliegers op uw computer. Ze zijn meestal een hand-out van de één-pagina op een standaard stuk papier en kunnen worden gemaakt via een verscheidenheid van programma's.

Instructies

Uitgever

1

Open Publisher of een gratis proefversie downloaden. Klik op "Publicaties om af te drukken." Klik op de link "Folders" en Bekijk de vooraf ingestelde flier ontwerpen. Dubbelklik op een flier, die in het werkgebied van Publisher opent.

2

Klik op uw cursor in de kop-doos flier, die wordt benadrukt. Typ direct overheen met uw nieuwe kop, zoals "Band prestaties zaterdag," "Eerste klarinet Les gratis" of "Cupcake verkoop, kopen, krijgen een gratis."

3

Klik op naar de andere tijdelijke aanduiding tekstvakken op de folder en de informatie vervangen met uw eigen, met inbegrip van contactgegevens, data en tijden van de prestaties, of een beschrijving van wat je verkoopt.

4

Met de rechtermuisknop op de tijdelijke aanduiding voor afbeelding op de folder. Selecteer "Afbeelding wijzigen" en kies "File." Blader naar een digitale afbeelding die is opgeslagen op uw computer en dubbelklik op de bestandsnaam, die wordt weergegeven in plaats van de folder.

5

Klik op de link "Kleurenschema's" op het "Folder Options" paneel aan de linkerkant van het scherm. Blader door de kleurgroepen en dubbelklik op een verzameling; de flier automatisch bijgewerkt naar de nieuwe kleuren in de Publisher-werkruimte.

Verf

6

Open Paint. Open het menu 'Afbeelding' en klikt u op "Kenmerken." De pagina-afmetingen instellen als 8,5 inch met 11 inch en klik op de knop "OK".

7

Klik op de knop "Tekst", die eruit als een "A. ziet" Plaats de cursor boven aan de folder en klik op. Typ de kop van de flier.

8

Beweeg de cursor naar beneden naar de onderkant van de folder en klik opnieuw, meer tekst zoals richtingen toe te voegen aan het evenement, dress code, prijzen en andere details.

9

Klik op het gereedschap "Penseel". Selecteer de kleine ronde borstelkop en kies een kleur in de "Color Picker" aan de onderkant van het scherm. Teken de omtrek van een item dat gaat samen met wat u, zoals een fiets, een strandbal, een ijsje of een pompoen adverteert.

10

Klik op de "Emmertje" en klik binnen de rand, die wordt gevuld met kleur. Schakel over naar het "potlood". Kies een nieuwe kleur van de verf en ontwerpen toe te voegen aan de tekening.

Word

11

Open Word of een gratis evaluatieversie downloaden als onderdeel van de Microsoft Office-Suite. Pull-down het menu "Bestand" en klik "Nieuw". Wanneer het deelvenster "Nieuw Document" wordt geopend, typt u "folder" of "folder" in het vak "Zoeken online naar" en klik "Go". Kunt u iets specifieker, zoals "club flier" of "verkoop flier" typen, maar u krijgt mogelijk minder resultaten.

12

Blader door de lijst met resultaten van flier sjabloon, klikt u op een link te bekijken van een voorbeeld en klik op de "Download" knop om de folder te openen in Word.

13

Markeer de flier kop en de tekst met de cursor, en vervolgens typt u direct over de bovenkant van de woorden van de tijdelijke aanduiding met uw eigen. Markeer de tekst opnieuw en gebruik vervolgens de tekstwerkbalk aan de bovenkant van de pagina wijzigen van de tekst lettertype, grootte, positie en kleur.

14

Klik eenmaal op de tijdelijke aanduiding voor afbeelding op de flier naar focus geven en druk op de "Delete" toets te verwijderen uit de folder.

15

Uw eigen aangepaste afbeelding toevoegen door te trekken naar beneden van het "Invoegen" menu. Klik op "Foto" en selecteer "bestand." Navigeer naar een digitale foto of afbeelding op uw computer en dubbelklik op de bestandsnaam. De afbeelding verschijnt op de folder. Herhaal om toe te voegen meer foto's naar wens.