Hoe maak je een gratis Flash-film

U kunt gratis Flash gebaseerde films maken zonder te kopen Flash programmeersoftware en zonder te veel leren over hoe Flash werkt. Er zijn een verscheidenheid van websites waarmee gebruikers om fundamentele, gratis Flash films rechtstreeks via de website sjablonen of met een klein gedownloade programma te maken. Na het maken van een gratis Flash film, kunt u de film gratis uploaden naar een website zoals YouTube.

Instructies

1

Selecteer een van de gratis Flash filmproductie websites vermeld in de sectie bronnen hieronder. Download de gratis software of volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor hoe maak je een Flash video met behulp van de website tools en sjablonen. De methode zal variƫren van website tot website, dus zorg ervoor dat de specifieke aanwijzingen vermeld op de website die u kiest te volgen.

2

Uw gratis Flash video met behulp van de opgenomen beelden, geluidseffecten en afbeeldingen aanpassen. Deze websites zal begeleiden u stap voor stap te maken alles van korte Flash-video's naar ad banners.
Gedownloade gratis programma's kunt u opslaan en exporteren van de Flash video's die u maakt, terwijl de online-alleen sjablonen kunnen geven u een link om de gemaakte video te posten.

3

Voltooien uw Flash-video. Als u een programma vrije software hebt gedownload, volg de instructies op hoe te slaan en de video exporteren naar een site zoals YouTube of uw eigen persoonlijke site. Als u een sjabloon via een gratis website gebruikt, zal de website bevestigen dat u wilt voltooien van de video en u voorzien van HTML-code.

4

Kopieer en plak de meegeleverde HTML-code en plaats het in Website Manager of bewerkingsgebied van uw website, MySpace pagina of persoonlijke blog.

Tips & waarschuwingen

  • Kijk uit voor de proefversie programma's, zoals deze niet volledige functionaliteit voor gratis bieden kunnen.
  • Ook overwegen bandbreedte nodig heeft bij het uploaden van een video naar een persoonlijke website of een HTML-code op uw pagina koppelen. De film het bekijken zal uitputten meer bandbreedte dan een standaard alleen-tekst website.