Hoe maak je een gratis Blogger-Blog

Het is makkelijk om te maken van een gratis blog online voor zakelijk of persoonlijk gebruik. U hoeft niet te investeren om uw eigen eenvoudige blog te maken, en u kunt er een winstgevende blog door Google-advertenties toe te voegen, en affiliate advertenties en links. Blogger is een gratis blogging platform van Google waarmee u aan te melden voor je eigen gratis blog in minuten.

Instructies

Hoe maak je een gratis Blogger-Blog

1

Ga naar Blogger.com een gratis account aan te maken. Klik op "Maak je gratis blog nu" link, vul het korte formulier in, klik op het aankruisvak in de voorwaarden te accepteren en klik op de "Continue" oranje pijl.

2

Kies een naam voor uw blog. Kies de blognaam van een met goede zoekwoorden die zijn volksmond doorzocht en geringe concurrentie hebben. Probeer om te zoeken naar zoekwoorden, WordTracker of Micro Niche Tool zoals hieronder vermeld in de sectie bronnen.

3

Kies een ontwerpsjabloon uit de gratis template keuzes de nieuwe blog-installatie te voltooien. Kies een ontwerp dat is visueel aantrekkelijk en geschikt voor de blogthema.

4

Inloggen op de nieuwe blog op Blogger.com met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord uit stap 1. De eerste pagina is het Dashboard en de blog wordt vermeld onder de titel "Het beheren van uw Blogs".

5

Aanpassen van uw blog. Klik op "Instellingen" link, en voer een trefwoord-rijke titel en subtitel of beschrijving. Klik op via de links op de bovenkant van de pagina onder het tabblad "Instellingen" om vertrouwd te raken met de verschillende aanpassingsopties.

6

Klik op het tabblad "Indeling" regelen uw pagina-elementen, het bewerken van uw sjabloon lettertypen en kleuren, het bewerken van de HTML-code, of kiest u een nieuwe sjabloon. Tekst wilt toevoegen, klik advertenties of links op de lay-out blog, op "Voeg een pagina-Element." Elementen kunnen worden gewijzigd op elk moment door te klikken op de koppeling "Bewerken" in hetzelfde vak. Klik op "Opslaan" alle wijzigingen op te slaan.

7

Klik op het tabblad "Boeken" om te schrijven van blogberichten. Voer een titel in en typ vervolgens een blogbericht in het grote tekstvak. Typisch, de eerste blogpost zou introduceren het thema en de missie van de blog. De tekst opmaken met de opmaakknoppen op de werkbalk boven in het tekstvak als u dat wenst. Klik op de oranje knop die "Publiceren Post luidt" om de blogpost naar het web publiceert. Berichten bewerken of maken van nieuwe berichten, klik op het tabblad "Boeken" en klik op de "Create" of "Bewerken Post" links.

8

Publiceren blogberichten met kwalitatief hoogstaande inhoud op een regelmatige en consistente basis ter verbetering van search engine optimization voordelen, genereren van meer verkeer, en een trouwe blog community op te bouwen. Het bevorderen van interactie en antwoord vragen over uw blog. Verwante blogs Bezoek hen uit te nodigen om te controleren uw blog wanneer nodig.

Tips & waarschuwingen

  • Kies een blogthema die je hebt passie voor en expertise in zodat u een langetermijnverbintenis van bloggen onderhouden kunt — het duurt meestal enige tijd van regelmatig bloggen voordat een blog populair en winstgevend is. Nadenken inhurend van een freelance schrijver of blogger voor het produceren van kwalitatief hoogstaande bloginhoud op een consistente basis.