Hoe maak je een gratis Avatar voor kinderen

Ze chatten met nieuwe elektronische penvrienden, onderzoeken van huiswerk of spelen leren spelen, de meeste jonge geitjes besteden ten minste een deel van hun dagen online. Terwijl op het Internet, worden kinderen vertegenwoordigd door een avatar, een kleine grafische afbeelding betekenende hun aanwezigheid online. Veel programma's omvatten avatars, maar zij wellicht niet altijd kindvriendelijke en kunnen ook algemene voorkeuren van uw kind. Profiteer van programma's op uw computer of gratis downloadbare proeven om aangepaste kids' avatars, personaliseren van de ervaring van het Web voor uw kleintjes.

Instructies

Werken met Paint

1

Open Paint, klikt u op de knop Paint in de linker bovenhoek van het scherm en selecteer 'Eigenschappen'. Typ "48" in de "Breedte" en "Hoogte" vakken. Selecteer "Pixels." Klik op de knop "OK". Wanneer het kleine verf werkruimte opent, klikt u op de "View" tab. Klik op de 'Inzoomen' knop zevenmaal te maximaliseren van de werkruimte.

2

Klik op de "Home"-tab. Selecteer een klein gekleurd vierkant, zoals een van uw kind favoriete kleuren, uit de "Colors" sectie van het lint/toolbar. Dit is de kleur van de rand van de avatar. U ziet dat de kleur verschijnt in het vak "Kleur 1".

3

Klik op de "Kleur 2" Geef het focus en selecteer een ander gekleurde vierkante. Dit zal de opvulkleur voor de avatar. Selecteer dezelfde kleur voor beide vakken hebben een effen gekleurde avatar.

4

Kies een item uit het "Vormen" gedeelte van de werkbalk, zoals een ster, pijl of blob. Klik op het vierkantje linksboven van de witte werkruimte, houd de linker muisknop ingedrukt en sleep naar de onderst-juiste van de werkruimte. Laat de muisknop los en de avatar vorm wordt gevuld met kleur.

5

Klik op de knop Paint en selecteer "Save As." Typ een naam voor de avatar, selecteer "GIF" als de "opslaan als type" en sla het bestand op de computer.

Met behulp van Publisher

6

Open Publisher of een gratis proefversie downloaden en klik op de knop "Blank 11 x 8,5" op het scherm "Beschikbare sjablonen". Wanneer de werkruimte opent, het paginaformaat wijzigen naar avatar grootte door op de "Page Design" lusje bij de bovenkant van het scherm te klikken en te klikken op de knop "Grootte" eronder. Selecteer "Pagina-instelling." Pull-down menu van de "Type indeling" en selecteer "Eén pagina per vel." Type ". 64" in de "Breedte" en "Hoogte" vakken. Klik op "OK" en Publisher zoomt in de nieuw formaat avatar-ruimte.

7

Klik op het "Invoegen" tabblad op de bovenkant van het scherm. Selecteer de "Clip Art" knop onder de tab. Type een woord of woordgroep beschrijven het belang van het kind in het vak "Zoeken naar", zoals "kitten," "voetbal", "ferret" of "rugzak".

8

Klik op de "Go" knop en blader door de resulterende lijst met afbeeldingen. Dubbelklik op een afbeelding en wordt deze toegevoegd aan de werkruimte van de avatar.

9

De grootte van de afbeelding door te drukken en ingedrukt te houden de "Shift"-toets op het toetsenbord, een hoek van de afbeelding klikken en slepen naar het midden voor verschrompelen op wijzigen.

10

Klik op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant van het scherm. Selecteer 'Opslaan als'. Kies "GIF" als de "opslaan als type" en de avatar opslaan op de computer.

Met behulp van Photoshop

11

Open Photoshop of een gratis proefversie downloaden. Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." "KidAvatar" typt in het vak "Naam". Typ "48" in de "Breedte" en "Hoogte" vakken. Selecteer "pixels" in de afmetingen van de drop-down menu's. Selecteer "Transparant" uit het menu "Background-inhoud". Klik op 'OK'. Pull-down menu "Beeld" en selecteer "Fit on Screen" voor een vergroting van de werkruimte.

12

Dubbelklik op het plein van de linkerbovenhoek van de "Color Picker," de twee overlappende gekleurde vierkantjes aan de onderkant van het "Tools" palet. Kies de favoriete kleur van het kind en klik op 'OK'.

13

Selecteer het gereedschap voor "Brush", die eruit als een verfkwast in het midden van het "Tools" palet ziet. Plaats de borstel op het vak "KidAvatar" en tekenen van een ontwerp, zoals een poot afdrukken, smileygezicht of abstracte wervelingen.

14

Verfkleuren wijzigen en meer details toevoegen aan het ontwerp van de avatar. Blijven schakelen kleuren voor een regenboogeffect of slechts één of twee kleuren te gebruiken, indien gewenst.

15

Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Save As." Kies "GIF" in het "Opmaak" menu. De avatar op de computer opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • Voordat de uitgaven geen geld op de software om te maken een kid's avatar, controleren wat er al op uw computer. Hebt u een Windows-besturingssysteem, moet u de verf basisprogramma, eenvoudig te gebruiken en snel te maken Kinderbaan avatars. Afhankelijk van uw installatie van de Microsoft Office Suite hebt Uitgever (het was opgenomen in de algemene versie van 2007, maar gescheiden in de Professional 2010 versie). Als je Adobe Creative Suite hebt, heb je Photoshop. Vóór de aankoop van uitgever of Photoshop, een gratis proefversie van elk om te experimenteren met het maken van avatars voor kinderen kosteloos te downloaden.