Hoe maak je een Gmod Mac-Server

Hoe maak je een Gmod Mac-Server


Van de Garry Mod game server is host van een spel van de fysica sandbox-(spelers zwerven een virtuele wereld waar ze manipuleren "rekwisieten" en experimenteren met natuurkunde) die heeft multiplayer ondersteuning en wordt doorgaans uitgevoerd op een Microsoft Windows-gebaseerde computerplatform. Echter met sommige configuratie kan een Gmod-server worden geïnstalleerd en uitgevoerd op een Apple Mac-server ook. Met de hulpprogramma's wijn en Nano Gmod setup op een Mac-server vanaf de opdrachtregel.

Instructies

1

Klik op het pictogram "Finder" in de Mac desktop Dock klikt u op 'Toepassingen' en klik op "Hulpprogramma's" en vervolgens op "Terminal". De opdrachtregel terminal-venster verschijnt.

2

Typ 'sudo poort installeren wijn' bij de opdrachtprompt en tik op de toets "Enter". Typ het beheerderswachtwoord voor de Mac-computer wanneer dat wordt gevraagd en druk op de toets "Enter". Wacht totdat de installatie van Wine programma is voltooid en de cursor keert terug naar de opdrachtregel.

3

Sluit de terminal-venster. Klik op "Programma's" in de "Finder"-venster en klik op "Hulpprogramma's" en klik op "Terminal" om het command line terminal venster te openen.

4

Klik op het pictogram 'Safari' in de desktop Dock en typ de URL voor de stoom Windows HLDS Update Tool in de adresbalk boven in het Safari-browservenster. Tik op de toets "Enter". Klik op de knop "Opslaan" om op te slaan de HLDS Update tool naar de standaardlocatie voor downloads van Safari.

5

Type "wijn ~ / Downloads/hldsupdatetool.exe" troepenleiding prompt op de terminal en tik op de toets "Enter". Klik op de "Next" sleutel in het venster dat verschijnt. Lees de gebruiksrechtovereenkomst als u ermee akkoord klikt u op "Ik ga akkoord" en klik op "Next." Klik op de knop "Bladeren" en "C:\srcds" typt in het tekstvak boven aan het venster "Selecteer een doelmap". Klik op de knop "OK". Klik de "Next" knop en klik vervolgens op de naam van het land waar u zich bevinden en klik op "Next." Klik op "Volgende" en klik op "Finish" om de toepassingsinstallatie te voltooien.

6

Typ "cd ~/.wine/drive_c/srcds" achter de opdrachtprompt"en druk op de toets"Enter". "Nano download.sh" op de opdrachtregel typt en tik op de toets "Enter". Typ het volgende in de tekst editorvenster dat verschijnt:

! / bin/bash

CD ~/.wine/drive_c/srcds

Merk op dat dit lang zal duren echo

ECHO updaten/installeren van CS

wijn hldsupdatetool-command update - game "Counter-Strike Source" - dir C:\srcds

ECHO dods updaten/installeren

wijn hldsupdatetool-command update - game "dods" - dir C:\srcds

ECHO hl2mp updaten/installeren

wijn hldsupdatetool-command update - game "hl2mp" - dir C:\srcds

ECHO tf updaten/installeren

wijn hldsupdatetool-command update - game "tf" - dir C:\srcds

ECHO Garrysmod updaten/installeren

wijn hldsupdatetool-command update - game garrysmod-verify_all-opnieuw - dir C:\srcds

ECHO Update/installatie voltooid

ECHO geïnstalleerd te C:\srcdsecho uw server is nu klaar voor gebruik!

ECHO om toe te voegen extra addons of kaarten etc. plaats hen in C:\srcds\orangebox\garrysmod

ECHO dat dit installatieprogramma kunt ook updatebestanden nodig server, dus het is aangeraden dat u vaak draaien.

7

De toetsen "CTRL" en "O" op hetzelfde moment en tik vervolgens op de toets "Enter" om op te slaan van de gegevens die zijn ingevoerd in het document. De toetsen "CTRL" en "X" op hetzelfde moment om af te sluiten van de Nano teksteditor.

8

"Chmod a + x downloader.sh" typt bij de opdrachtprompt en tik op de toets "Enter". Enter ". / downloader.sh" bij de opdrachtprompt en tik op de toets "Enter". Wachten op de uitvoer van de opdrachtregel om weer te geven van een bericht ontvangen dat de "server is nu klaar voor gebruik."

9

Typ "nano start.sh" op de opdrachtregel en druk op de toets "Enter". Typ het volgende in de Nano teksteditor:

! / bin/bash

CD ~/.wine/drive_c/srcds/orangebox

terwijl [waar]; doen

ECHO de spel server starten.

ECHO begin GMod nu

wijn srcds.exe-console - game garrysmod-port 27015 + kaart gm_construct maxplayers 16

ECHO The GMod server is nu begonnen.

gedaan;

Druk op de "CTRL" en "O" sleutels op dezelfde tijd en druk op de toets "Enter" het document op te slaan.

10

"Chmod a + x start.sh" typt bij de opdrachtprompt en tik op de toets "Enter". Enter ". / start.sh" in de opdracht terminal en druk op de toets "Enter" om de server te starten.