Hoe maak je een Friendster 3D huis met mikestar

Mikestar is een gratis virtuele wereld waar u een huis kopen en versieren en leveren het maken een MiniMe vertegenwoordiger van jezelf om daar te wonen. Uw mikestar huis is overdraagbaar op een sociale netwerksite en is toegankelijk door die in uw netwerk Friendster. Nodig mensen uit, een feest hebben en anderen bezoeken. Het kan allemaal met mikestar.

Instructies

1

Meld u aan bij mikestar via Friendster of rechtstreeks via de website mikestar.

2

Bekijk uw mikestar bankrekening om te zien hoeveel geld dat je hebt om te besteden aan een huis. Bezoek van verschillende delen van de site, vrienden uitnodigen en maken een MiniMe om geld te verdienen.

3

Selecteer "MiniHomes" in de kolom rennen van de linkerkant van de pagina om te zien van uw eerste huis partij.

4

Klik op de partij om de fundamentele plattegronden beschikbaar aan u.

5

Selecteer de gewenste plattegrond. Klik op de plattegrond en lijkt op uw kavel.

6

Druk op "Volgende" onderaan de pagina om door te gaan naar de volgende pagina.

7

Bekijk alle exterieur design opties. Druk op "Selecteer Tegel" in het MiniHome veel vak en selecteer uw exterieur veel ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens weergegeven rond de buitenkant van uw huis.

8

Selecteer uw huis's vloeren. Druk op "Selecteer Tegel" in het vak MiniHome vloeren te zien uw opties, en klik dan op één met uw vloer in uw huis.

9

Klik op "Volgende" onderaan de pagina.

10

Herhaal het selectieproces voor uw MiniHome interieur en exterieur muur ontwerpen en klik op "Next."

11

Selecteer meubilair voor uw huis in de opties en klik op "Finish".

12

Bekijk de andere huisontwerp elementen beschikbaar voor aankoop in de vakken aan de bovenkant van uw home site om te zien wat er beschikbaar moet worden toegevoegd aan uw huis als uw bankrekening vergunningen is.

13

Klik op de smiley gezicht pictogram onder home beeldscherm onder de balk van de rubriek "Delen" en vul de gevraagde informatie aan de post van uw MiniHome op uw Friendster site.

Tips & waarschuwingen

  • De "Help" link op de startpagina van de mikestar heeft antwoorden op veel gestelde vragen en geeft gedetailleerde informatie over functies van de mikestar.