Hoe maak je een Frame in PowerPointHet visuele effect van een frame in PowerPoint maakt het verschijnen dat de afbeeldingen of objecten zijn opgehangen op een virtuele muur. Dit zet de objecten op een manier die hen benadrukt en hen scheidt van de rest van de inhoud op de dia in de presentatie. Er zijn overzicht effecten die u kunt toepassen op de meeste objecten en shapes in PowerPoint, maar geen van hen ziet eruit als een echte frame. U kunt echter vormen die zijn gevuld met een bitmappatroon dat eruit als een frame materiaal ziet maken van het uiterlijk van een frame in uw volgende Powerpointpresentatie gebruiken.

Instructies

1

Open de PowerPoint-presentatie op een frame waar u wilt. Klik op het tabblad "Invoegen" in het lint van Microsoft Office.

2

Klik op "Vormen" en kies "Rechthoek." Klik en sleep op de dia om een lange, magere rechthoek te tekenen. Dit is één kant van uw frame.

3

Klik op "Tekening Tools: Format" en klik op de knop "De omtrek van de vorm" in de sectie "Vormstijlen". Kies "Geen omtrek." Klik op de knop "Opvulling van de vorm" in dezelfde sectie en wijs "Textuur." Selecteer een van de texturen om uw frame. De texturen hout-graan aan de onderkant van het menu zijn bijzonder goed voor een frame.

4

Klik op de knop "Vorm bewerken" in de "Vormen invoegen" sectie van de "Tekening Tools: Format" tab. Kies "Edit punten." Klik op het zwarte vierkantje in de rechterbenedenhoek van de rechthoek. Houd shift ingedrukt en sleep het plein langs de lijn van de onderkant van de rechthoek totdat u een hoek van ongeveer 45 graden aan gene zijde van de vorm hebt gemaakt. Herhaal aan de andere kant van de vorm. Merk op dat het creëren van de hoek door eye alleen zal het enigszins onregelmatige maken. Gebruik een 45 graden hoek handleiding voor een perfecte frame.

5

Druk op "Ctrl + C" op uw toetsenbord om Kopieer het stuk. Druk op "Ctrl + V" drie keer om de andere zijden van je frame. Klik op en beweeg de groene cirkel op een van de stukken te draaien. Draaien zodat het past op de linkerkant van het frame, dan klik en sleep om het te verplaatsen zodat het op één lijn staat met het eerste stuk. Herhaal voor de andere zijden.

6

"Shift" ingedrukt en schakel alle vier stukken van het frame. Klik op de knop 'Groep' in de sectie "Rangschikken" van de "Tekening Tools: Format" tab. Selecteer "groep" zodat alle stukjes van het frame worden gegroepeerd. Zij zal verplaatsen en vergroten of verkleinen als een eenheid nu.

Tips & waarschuwingen

  • Invoegen van een rechthoekige driehoek "Shift" ingedrukt terwijl u het tekent. Gebruik dit als een gids om een perfecte 45 graden hoek bij het bewerken van de punten op je frame stuk. Verwijder de driehoek wanneer u klaar bent.
  • Effect van een vorm toepassen door de stukken te geven hen een meer driedimensionaal uiterlijk. Gebruik de schuine rand om het eruit ziet als schuine stukken hout. Voeg een slagschaduw toe te voegen aan het 3D-effect.