Hoe maak je een fotomontage met Microsoft Publisher

Hoe maak je een fotomontage met Microsoft Publisher


Hoe maak je een fotomontage met Microsoft Publisher. Microsoft Publisher is een easy-to-use, template-gedreven softwareprogramma waarmee de gebruiker om een verscheidenheid van web- en gedrukte documenten. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken sjablonen om een verscheidenheid van fotomontages. U kunt gratis sjablonen downloaden van Microsoft voor honderden verschillende documenten. De software heeft een functie van de grote bladeren waardoor je templates bekijken alvorens te downloaden. Ze hebben templates voor zakelijk, verjaardagsfeestjes, vakanties en zelfs tools op de markt van uw huis te koop. Voor het voorbeeld in dit artikel zullen we een fotomontage maken vanaf nul, maar de technieken uitgelegd is ook van toepassing op het gebruik van sjablonen.

Instructies

1

Open een lege pagina in publisher. Beslissen of u wilt een horizontale of verticale indeling gebruiken. Als u een sjabloon worden gebruikt klikt u op Publicatieontwerpen om te selecteren uw sjabloon of een van Microsoft hebt geïmporteerd.

2

In dit geval zullen we een eenvoudige montage van vijf foto's. Beslissen welke afbeelding u wilt gebruiken als de belangrijkste afbeelding en plaats dat beeld eerst. Denk aan de regel van derden en hoe u wilt dat de viewer om te zien de montage. Plan hoe de beelden zal worden geplaatst op de pagina. Het belangrijke beeld is degene die u de viewer eerst bekijken en terugkomen wilt na het bekijken van alle afbeeldingen.

3

Plaatsen en het formaat van de afbeeldingen op de pagina. Gewoon grijpen de handvatten van de image resize het beeld en de afbeeldingen op de pagina verplaatsen. Het programma zet automatisch het beeld naar voren. Nadat u hebt formaat en alle afbeeldingen geplaatst, selecteer de afbeelding centreren en kies schikken/bestelling/BRING TO FRONT. Dit zal verzekeren dat de belangrijkste afbeelding centreren de hoeken van de andere afbeeldingen overlapt.

4

Selecteer een afbeelding en selecteer een rand en de kleur van de rand toe te passen op de afbeelding op de werkbalk Afbeelding. In dit geval maakte ik alle randen dezelfde kleur en dikte. U kunt kiezen om de foto van de center met een rand van dikker of verschillende kleuren hebben. Zorg ervoor dat uw kleuren van de randen zijn compatibel met de kleur van de achtergrond. Er zijn vele keuzen dus neem je tijd bij het selecteren van de dikte van de rand en de kleur. Wees niet bang om te experimenteren en te bekijken.

5

Een achtergrond toevoegen. Kies achtergrond te openen van de pallet achtergrond opmaken. De kleur van de achtergrond wijzigen door "meer kleuren" te selecteren en u kunt verschillende achtergronden selecteren door te klikken op "meer achtergronden." Zodra u op een patch die het wordt getoond in het afbeeldingsvenster klikt.

6

Probeer het toevoegen van wat tekst door een tekstvak invoegt en lettertype, kleur en stijl selecteren in het desbetreffende menu. U kunt ook Microsoft "Word Art" invoegen tekst voor uw koptekst en tekstblokken.

7

Sla de uiteindelijke montage op als een publisher-bestand dat kan worden afgedrukt op een verscheidenheid van apparaten. U kunt ook de afbeelding te exporteren naar een bestaande website of gewoon opslaan als een JPEG-bestand moet worden gebruikt in een verscheidenheid van extra toepassingen.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn een verscheidenheid van montage sjablonen te gebruiken die zijn voorzien van uitgever of kan worden gedownload voor gratis gebruik.
  • Proberen het maken van uw eigen sjablonen met de grote verscheidenheid aan kleur, textuur en achtergrond hulpmiddelen die bij Publisher worden geleverd.
  • Dit is een geweldige manier om familie foto's weergeven zonder te hoeven investeren in voorgesneden foto mattes.