Hoe maak je een foto kijk zoals het gescheurd

Een rip toe te voegen aan een digitale foto of poster draagt bij aan de illusie dat de afbeelding in de fysieke wereld bestaat. Rips en tranen, systeem.belangrijkste conservatief, kunnen een vleugje realisme toevoegen aan digitale kunst. Creëren van een scheur in een foto eisen professionele foto-editing software, zoals Adobe Photoshop, GIMP of Paint.net, maar het basisproces daarvoor blijft hetzelfde dus op meerdere platforms. Zodra heb je een idee van hoe maak je een rip, kunt u het vinden van manieren om uw scheurt uniek aan het ontwerp.

Instructies

1

Maak een nieuw document in uw foto editor en laden uw achtergrond van keuze. Dit is het beeld dat via tussen de tranen gluurt. Gescande foto's van karton of papier voorraad zijn uitstekende keuzes.

2

Laden van uw oorspronkelijke bestand en plak deze in een nieuwe laag boven op de achtergrond.

3

Een slagschaduw toevoegen aan de bovenste laag. Photoshop wordt geleverd met de mogelijkheid tot het toevoegen van slagschaduwen rechtstreeks in de eigenschappen van de laag, maar GIMP en Paint.net vereisen derden plug-ins.

4

Selecteer de lasso of gratis gereedschap en grijpen van een brok van uw afbeelding. Gekartelde lijnen na te bootsen wat je zou zien in een verscheurde poster maken.

5

Omkeren van de selectie om het gebied buiten de foto in plaats van binnen te selecteren.

6

Druk op de knop delete op uw toetsenbord te verwijderen van de brokken van de poster en bloot de achtergrond eronder.

7

Maak een nieuwe laag en het spoor rond de randen van je tranen met witte of papier kleuren. Stuur deze laag achter de oorspronkelijke afbeelding te geven de indruk dat de werkelijke papier wordt blootgesteld. De twee lagen samenvoegen als ze eenmaal op zijn plaats zijn.