Hoe maak je een foto in een olieverfschilderij in Adobe Photoshop

Het grote aantal uren, de leveringen en de inspanning die nodig is om te maken een olieverf schilderij lijkt enorm in vergelijking met de snelle taak opzetten van een foto en te klikken op de knop of de sluitertijd. Dan weer, een olieverf schilderij is een handgemaakt, one-of-a-kind resultaat en als je iets meer artistieke dan een foto wilt, vertrouwen op Adobe Photoshop te overbruggen de twee kunst-formaten. Hoewel Photoshop niet over een specifieke olieverfschilderij filter beschikt, zijn de andere filters inherent tweakable resulteren in een museum-stijl schilderij van een foto in een paar ogenblikken.

Instructies

1

Open Photoshop, pull-down het menu "Bestand" en selecteer "Open." Blader naar de foto om te zetten in een olieverfschilderij en dubbelklik op de afbeeldingsnaam.

2

Open het menu "Filter", selecteer "Vervormen" en klik "Glass" van het vlieg-uit menu. Het "Glas" filter opent met de opties op het rechterdeelvenster van het scherm. Op dit moment kan de afbeelding gewoon eruit het is onder water.

3

Klik in het vak "Glas" in het deelvenster om de besturingselementen te activeren. Experimenteren met het "Vervorming" en "Zachtheid" schuifbars schuiven totdat de foto op een dikkere olie-lijn-uiterlijk in plaats van de kabbelende glas-look neemt. Beide schuifregelaars zal worden laag voor deze look, zoals "1" voor "Vervorming" en "3" voor "gladheid.

4

Pull-down menu van de "Structuur" en selecteer "Canvas."

5

Schuif de balk "Schalen" om te passen sommige van de randen van de "verf" kleur--dit effect zal variƫren afhankelijk van het onderwerp, de verlichting en de kleuren van de afbeelding.

6

Klik op de knop "OK" wanneer voldaan aan het venster sluiten en terugkeren naar de nieuwe olieverfschilderij. Klik op het menu "File", selecteer 'Opslaan als' hernoemen de afbeelding en klik op de knop "Opslaan".