Hoe maak je een foto flikkering

Hebt u een afbeelding die u maken flikkeren wilt, of in-en uitfaden, kunt u dat doen met behulp van gratis online tools. Deze hulpprogramma's helpt u bij het maken van een afbeelding met animatie die een spatie in tussen heeft zodat lijkt te trillen. Dit kan handig zijn als u maken van een afbeelding met animatie wilt gebruiken als een profielafbeelding voor forums en social networking sites zijn.

Instructies

1

Bezoek LunaPic.com. Deze site kunt u de gewenste afbeelding uploaden, en gebruik vervolgens de animator op de site. Verschillende effecten toevoegen aan uw afbeelding, zoals het maken van het flikkeren. Lunapic is gratis te gebruiken.

2

Bezoek Blingee.com. Klik op de knop "Een Blingee maken", en vervolgens uploaden van uw foto. De afbeelding wijzigen zodat het trilt. Blingee kunt u delen van foto's op Facebook, MySpace en andere sites.

3

Download en installeer Xara. Dit programma is gratis te gebruiken via een 7-dagen probeerversie, en kost $39.99 op het moment van publicatie. Het programma kunt u maken 3D-geanimeerde bestanden zoals afbeeldingen van bronmateriaal dat u al hebt.