Hoe maak je een foto eruit een Comic

Een foto van de standaard vorm omzetten in een komische formulier is een onderhoudend en populaire effect. Met een eenvoudige shareware-programma die u van het Internet downloaden kunt, kunt u uw foto's openen in de software en snel zet ze in de cartoon of strip afbeeldingen. Nadat u de shareware software voor tien comics gebruiken, zal u moeten kopen de software voor langdurig gebruik.

Instructies

1

Bezoek Caricaturesoft om te downloaden van het shareware programma. Klik op de "Setup"-bestand op uw computer, en terwijl u software installeert.

2

Vinden van de nieuwe "Potlood"-pictogram op het bureaublad (de snelkoppeling die niet zegt 'Setup') en klik hierop om het programma te openen.

3

Klik op de "Load foto" om een venster waarmee u kunt bladeren door uw bestanden op uw computer te openen. Selecteer de foto die u wilt markeren en klikt u op 'Openen'.

4

De instellingen aanpassen door de schuifregelaars om de foto zachter of scherper en meer of minder details te bewegen. Wanneer u tevreden met de afbeelding bent, klikt u op "Afbeelding opslaan." De afbeelding een naam nieuw en origineel te behouden van uw originele foto.

5

De foto met uw printer afdrukken als u wenst.

Tips & waarschuwingen

  • Systeemvereisten: Windows 2000, XP, Vista en 7