Hoe maak je een foto Banner Show Up op Facebook

Facebook verschijnt uw vijf meest recent getagde foto's langs de bovenkant van uw Facebook profiel, een foto-banner maken. Maar uw foto's labelen is niet de beste manier om een Facebook foto-spandoek maken. Een veel efficiƫnter en eenvoudiger manier om een foto banner verschijnen boven aan uw Facebook muur wordt ofwel gebruik de "Get Your Banner Facebook" app aangeboden op de Facebook-website of de banner creatie tool aangeboden op de website van de gratis Banners.

Instructies

Met behulp van het krijgen van uw Banners Facebook App

1

Ga naar de pagina van de "Get Your Banner" in de "Apps" sectie van de Facebook-website (zie verwijzingen). Meld u aan bij uw Facebook-account. Als gevraagd om Facebook toegang tot uw basisgegevens, klikt u op "Allow."

2

Klik op 'Profiel Banner maken'.

3

Selecteer "Gebruik eigen foto." Klik op "Bladeren". Blader naar de map waar de foto die u wilt gebruiken voor uw banner zich bevindt. Het bestand moet in de GIF-, jpg- of PNG-indeling. Klik op de foto om deze te selecteren. Klik op 'Openen'. Klik op "Upload afbeelding."

4

Selecteer het afbeeldingsgebied dat u wilt gebruiken voor uw banner. Klik op 'Banner maken'. Uw gebruiker profiel banner is gemaakt en nu wordt weergegeven boven aan uw Facebook profiel.

Met behulp van FB Banners

5

Ga naar de Facebook-website en meld u op uw rekening Facebook.

6

Ga naar de website van gratis Banners (zie verwijzingen). Klik op "Maak een Banner" in het linkerdeelvenster.

7

Klik op "Upload afbeelding." Blader naar de map waar de foto die u wilt gebruiken voor uw banner zich bevindt. Klik op de foto om deze te selecteren. Klik op 'Openen'.

8

De parameters van de banner aanpassen aan uw voorkeur configureren. Klik op "Upload Banner." Als gevraagd om Facebook toegang tot uw basisgegevens, klikt u op "Allow."