Hoe maak je een Flash Website met behulp van Dreamweaver 8

Hoe maak je een Flash Website met behulp van Dreamweaver 8


Dreamweaver 8 is een Web-pagina ontwerp en lay-out programma. Terwijl u geen eigenlijk Flash-animaties en films in Dreamweaver maken, kunt u Flash Player SWF-bestanden insluiten in uw Dreamweaver-pagina's een Flash website te maken. Wanneer u bestanden van de film van de Flits in Dreamweaver-pagina's insluit, maakt Dreamweaver automatisch de benodigde HTML-code en JavaScript programmering weer te geven en de film afspelen in een webbrowser.

Instructies

Creëren van een flash website met Dreamweaver 8

1

Ontwerp een film in Flash zoals u normaal zou, of met een bestaande Flash SWF-filmbestand dat u gebruiken als een website Houd in gedachten beginnen wilt dat, aangezien de flitsfilm in wezen de website is---moet u het ontwerpen met de gewenste web display afmetingen. Bijvoorbeeld gebruiken veel ontwerpers 766 door 700 pixels voor Flash-films die zij voornemens zijn te gebruiken als websites. Deze grootte past comfortabel op de meeste monitors zonder gebruikers te scrollen rechts en links om te zien de hele pagina. U kunt geen navigatie en andere knoppen die interactie maken met de film van de Flits in Dreamweaver. Moet u deze functies in de film van de flits zelf, evenals eventuele afspeelopties voor controle, zoals "Play," "Pauze", en "Terugspoelen" knoppen.
.

2

Dreamweaver 8 starten en start ik een nieuwe pagina, zoals dit: Klik op "Bestand" menu en kies "New". Hiermee opent u het dialoogvenster Nieuw Document. Kies "Basic pagina" in"de"categorie"lijst, en kies vervolgens 'HTML' in de lijst 'Basic pagina'. Klik op de knop "Create".

3

Klik op 'Insert' in de menubalk, kies "Media" en selecteer vervolgens "Flash" van het submenu te openen.

4

Navigeer naar het SWF-filmbestand, selecteer het en klik op 'OK'. (Als het dialoogvenster Toegankelijkheidskenmerken van de Object-Tag wordt weergegeven, klikt u op "Annuleren" om het dialoogvenster te sluiten.) Dit sluit de SWF-film container in de pagina in. Het wordt weergegeven als een grijs vak met een Flash-pictogram in het midden. U kunt nu de opties in het deelvenster Eigenschappen gebruiken om te bepalen hoe de film wordt afgespeeld.

5

Ga naar de "eigenschappen panel." Standaard eigenschappen direct onder het documentvenster worden weergegeven. Selecteer de film container op de pagina en breng de gewenste wijzigingen aan. Bijvoorbeeld, om te vertellen Dreamweaver de film automatisch wordt afgespeeld wanneer de pagina wordt weergegeven, plaats een vinkje in het selectievakje "Autoplay". Stel de afspeelkwaliteit van de film uit de "Kwaliteit" drop-down. Om te kiezen waar op de pagina de film wordt weergegeven---"Top", "Midden", "Links", "Right", enzovoort---gebruiken de "Uitlijnen" drop-down. Je krijgt het idee.

6

Een naam en sla de webpagina als volgt: Klik op "Bestand" menu en kies "Save As". Typ de bestandsnaam in het veld 'Naam' en klik op de knop "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • In de meeste gevallen, de HTML-pagina die u met deze methode maakt fungeert als een container voor de film. De inhoud van de website is de film van de flits zelf. Wanneer u de webpagina opslaat, geef het de standaardnaam van de homepage. Op de meeste webservers is de standaard homepage naam "index.html".
  • Wanneer u een SWF-bestand in een webpagina insluit, niet het eigenlijk geworden deel van de pagina. In plaats daarvan, it'ss een gekoppelde externe bestand. Wanneer u uw pagina naar een webserver uploadt, moet u het filmbestand te uploaden. Ook, zorg ervoor dat u de bestandsnamen en paden intact houden. Anders wordt de film niet afgespeeld.