Hoe maak je een Flash-Video van jezelf met JibJab

Hoe maak je een Flash-Video van jezelf met JibJab


JibJab is een digitaal entertainment-website biedt bezoekers de mogelijkheid te creëren van humoristische Flash-video's met behulp van hun eigen foto's. U kunt de video's posten op uw website of rechtstreeks naar uw Facebook- of Twitter account. Als u een Facebook of Twitter-account hebt, kan u inloggen op JibJab website met de account in plaats van het maken van een gratis account JibJab Video's maken. JibJab Video's kunnen voortdurend worden geproduceerd, zodat jij en je vrienden vermaakt urenlang.

Instructies

1

De website van JibJab niet laden. Deze site biedt gebruikers komisch foto's en video's die kunnen gepersonaliseerd worden met de kijkers eigen foto's.

2

Klik op de tabbladen 'Video's ' om te bladeren door de verschillende opties voor video's. Als er een video waarin u geïnteresseerd bent, klik op de afbeelding van de mini video als u wilt de hele video te bekijken.

3

Klik op de "aanpassen" knop hieronder de video van uw keuze. Dit proces zal een nieuw pop-up venster openen dat de belangrijkste beeld van de video toont. Een foto scroll lijn zullen direct onder het videobeeld met een lijst van het pictogram van uw foto's. Als u geen foto's opgeslagen op de website van JibJab al, zal u moeten nieuwe toevoegen.

4

Klik op "Mijn hoofden" direct onder het videobeeld. Deze functie kunt u uploaden van foto's vanaf uw computer of het gebruik van foto's van een Facebook-account. Selecteer de optie die het beste is voor u.

5

Uw fotoverzameling bladeren en selecteer een foto die een vooraanzicht van je gezicht. Gebruik de optie 'Inzoomen / uitzoomen' op maat van uw gezicht op het gezicht sjabloon aan u geleverd. Draai je gezicht iets zodat deze overeenkomen met uw oog-lijn met de oog-lijn geboden.

6

Klik op 'OK'. Positie puntjes en pijlen rond je gezicht. Deze markeringen geven de vorm van uw gezicht en zo dicht mogelijk bij de werkelijke omtrek mogelijk moeten worden geplaatst. Klik op 'OK'.

7

Plaats de animator van de mond naar je onderlip. De pijlen aan de zijkanten van uw mond moeten line-up, en de bovenste cirkel zal worden geplaatst op de midden boven uw onderlip. Plaats de onderkant cirkel op uw kin-lijn. Test de animatie om ervoor te zorgen het opent en sluit aan uw voorkeur. Klik op "Opslaan".

8

Een hoofd aan uw gewenste teken toevoegen door vasthouden van de muis op het hoofd en het te slepen van het teken.

9

Herhaal stap 5 tot en met 7 met verschillende foto's van vrienden en familie. Nadat alle hoofden zijn toegevoegd, klikt u op 'Voorvertoning' om de video te bekijken.

Tips & waarschuwingen

  • Versies van sommige video's maken kan een vergoeding worden gebracht.