Hoe maak je een Flash-Video van foto 's

Hoe maak je een Flash-Video van foto 's


Een Flash-film kunnen zo ingewikkeld of zo eenvoudig als je wilt worden. Maken van een Flash video van foto's kan bestaan uit een eenvoudige diavoorstelling of een ingewikkelde reeks animaties, bewegings-tweens en verdwijnt. Met een handvat op de basisinstrumenten van Adobe Flash CS4 en een bibliotheek van afbeeldingen, kunt u een breed scala aan video's maken.

Instructies

1

Open een nieuw project in Adobe Flash CS4 Pro.

2

Open het menu "Bestand". Ga naar beneden naar 'Import' en klik op "Importeren in bibliotheek." Selecteer de afbeelding die u wilt importeren in de bibliotheek. Herhaal deze stap totdat u alle afbeeldingen die u wilt gebruiken in uw film.

3

Sleep een foto uit de bibliotheek op het podium in het midden van het scherm.

4

Selecteer de afbeelding. Om de afbeelding verplaatsen, draaien of spiegelen, opent het "Invoegen" menu aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Bewegings-Tween." Sleep de afbeelding van de startpositie in de positie dat u om te eindigen wilt in. Adobe Flash zal vullen in de tussenstadia met "sleutelframes," een vlotte animatie maken. Naast de afbeelding heen en weer bewegen, kunt u ook draaien, spiegelen of wijzigen van de grootte.

5

Selecteer het laatste frame in de tijdlijn aan de onderkant van het scherm. In het venster "Eigenschappen" aan de rechterkant van het scherm, selecteer de drop-down menu onder de kop "Kleureffect" en klik op "Alpha." Sleep de balk Alpha tot 0 procent. Druk op de "Enter" knop om de video te spelen. De afbeelding zal vervagen en verdwijnen. Om een afbeelding fade-in, omkeren van het proces.