Hoe maak je een Flash MP3 Player Widget

Hoe maak je een Flash MP3 Player Widget


"Widgets" zijn kleine interactieve programma's die worden uitgevoerd op een webpagina. Zij integreren meestal met een andere gegevensbron te bieden nuttige informatie of diensten. Flash MP3-spelers zijn populaire widgets omdat zij toestaan dat iemand aan stroommuziek van hun website. U gewoon een klein stukje code insluiten in een bestaande webpagina's en de widget verschijnt automatisch. Bezoekers kunnen luisteren naar muziek en selecteer ergens in afspeellijsten. Omdat deze toegankelijkheid van muziek een populaire vraag is, zijn er veel manieren om een Flash MP3-speler widget op uw site. De functies en de complexiteit is afhankelijk van de bron van de code van de widget. Eenvoudige widgets kunnen u automatisch een Flash-speler te maken van een repertorium MP3s terwijl meer geavanceerde widgets integreren kunnen met de aangepaste programmering te bieden bezoekers van de website veel afspeellijsten en andere opties.

Instructies

1

De "JW speler" Flash MP3 widget downloaden en installeren op uw website. Deze gratis software (voor niet-commercieel gebruik) biedt de meeste van de belangrijke functies die iedereen om muziek te streamen online moeten zou. Het is bijzonder gemakkelijk aan opstelling. Upload eenvoudig uw MP3-bestanden naar een map op uw website. Vervolgens JW speler op de website en de on line interface gebruiken om te maken de JW speler code. Tijdens de installatie u geeft de bestandslocaties van uw MP3-tracks en kies een lay-out voor de visuele verschijning van de speler. U selecteert de functies, zoals een mute-knop, herhaalopties, volume-instellingen en meer. Zodra voltooid, biedt de site JW speler de code op te nemen in een webpagina. U kunt deze code plaatsen op een blog of een andere HTML-site en de widget verschijnt onmiddellijk.

2

Een abonnement op de "Wimpy" Flash MP3 speler systeem kopen als u een meer geavanceerde widget voor uw website nodig. Wimpy biedt vele extra functies, zoals de mogelijkheid tot interactie met een volledige MP3-database op uw site met het oog op het creƫren van nieuwe afspeellijsten on-the-fly. Web-ontwikkelaars met kennis van de programmeertaal PHP zal zitten ingenomen met Wimpy de native ondersteuning voor deze taal. Het is mogelijk om te bouwen van complexe algoritmen voor bezoekers om te sorteren afspeellijsten op genre of kunstenaar. Bovendien ondersteunt Wimpy waar muziek het stromen, wat betekent dat het muziekbestand is niet in het cachegeheugen in browser van de bezoeker na het luisteren. Dit is de beste optie voor de betrokkenen over piraterij van hun muziek. Voor de grootste flexibiliteit maakt Wimpy ook het visuele ontwerp van de widget volledig aanpasbare van kras met een gratis aparte software downloaden. U kunt een widget die overeenkomt met de kleur en de details van uw site voor perfecte integratie ontwerpen.

3

Het integreren van de "FlamPlayer" Flash MP3 widget in uw site. Dit programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en biedt veel van de geavanceerde functies van Wimpy. Het belangrijkste nadeel van FlamPlayer is het ontbreken van productondersteuning en -ontwikkeling, zoals de ontwerper is een enkel individu die deeltijds op de software werkt. FlamPlayer kan evenwel een aantrekkelijke optie voor iedereen op zoek naar geavanceerde functies zonder een abonnementslicentie. Zoals Wimpy integreert FlamPlayer met PHP voor geavanceerde aanpassingen. Ontwikkelaars kunnen aangepaste dynamische afspeellijsten die gemakkelijk worden gewijzigd door bezoekers bouwen. Dit een bijzonder verrijkende ervaring kunt maken voor uw website-publiek, en is geschikt voor personen die een grote inzameling van liederen online aanbieden.

Tips & waarschuwingen

  • Wees voorzichtig niet te gebruiken Flash MP3 widgets voor het streamen van auteursrechtelijk beschermde muziek die niet uw eigen. Dit is gemakkelijk te doen, en kan leiden tot gerechtelijke stappen als je niet voorzichtig bent.