Hoe maak je een Flash Drive een herstelschijf

Hoe maak je een Flash Drive een herstelschijf


Windows-gebruikers hebben lang de optie van het gebruik van optische schijven zoals cd's en DVD's voor Systeemherstel. Schijven, echter, zijn fysiek groot, gemakkelijk beschadigd en misschien meest belangrijker, relatief traag als het gaat om lezen en schrijven van gegevens. Dat is waarom informatie technologie professionals hebben genomen tot het gebruiken van kleine flitsaandrijving voor hun installatie en herstel behoeften. Flash drives zijn kleiner, duurzamer en veel sneller dan schijven, waardoor ze ideaal voor de stressvolle proces van herstel beschadigde gegevens.

Instructies

1

Downloaden en installeren Microsofts 'Windows 7 USB/DVD Download Too.l"is het enige doel van dit programma om te kopiƫren van Windows installatie bestanden naar een flash drive en vervolgens opstartbaar maken. Zodra de flash drive bootable is, kan het zowel Windows installeren en herstellen van bestaande Windows-installaties.

2

Voer het hulpprogramma en klik op "Bladeren" om een standaard bestand-selectie menu te openen. Ga naar uw Windows 7 installatie ISO en dubbelklik erop. De ISO is een exacte replica van de inhoud van de Windows 7-DVD. Als u Windows 7 online hebt aangeschaft, is de ISO het gedownloade bestand. Als u Windows 7 uit een winkel hebt gekocht, moet u eerst te wekken een ISO van uw Windows 7 DVD met behulp van een cd-authoring programma zoals CloneDVD, tovenaar of Daemon gereedschap, alle beschikbare gratis online.

3

Klik op "Next", en selecteer vervolgens de "USB-apparaat"-optie.

4

Selecteer het flashstation dat u wilt gebruiken voor Systeemherstel uit de drop-down menu, dan klik op "Begin kopiƫren" en wacht tot de tool klaar bent met het configureren van het station. Zodra het wordt gedaan, zal het station zitten kundig voor herstellen van beschadigde Windows-installaties en zelfs verse exemplaren van Windows te installeren.