Hoe maak je een Flash Drive Bootable net als een Floppy

Hoe maak je een Flash Drive Bootable net als een Floppy


Diskettestations hebben als meer robuuste en krachtige alternatieven verplaatst naar het veld elektronica steeds meer achterhaald. Dit is een behoefte aan computergebruikers te maken van andere vormen van opslag media kunnen uitvoeren van de taken waarmee het oudere diskettestation eens toegenomen. Veel moederborden omvatten de optie voor het opstarten vanaf een USB-station. Hierdoor stellen software zoals diagnostische hulpprogramma's op het station en draait ze terwijl het systeem wordt opgestart. Er is een eenvoudige manier een flash drive om bootable te maken.

Instructies

1

Zorg ervoor dat alle informatie van de flash drive back-up als u niet reeds hebt. Formatteren van de flash drive, zal alle data opgeslagen binnen het wissen.

2

Druk op de "windows"-toets op het toetsenbord tegelijkertijd met de letter "R" op het toetsenbord om de opdracht uitvoeren. In de stormloop troepenleiding venstertype "cmd" om de opdrachtenconsole.

3

Typ "diskpart" in de opdrachtprompt. Door dit te doen, zal een ander venster openen op de top van de vorige sectie. Nu typt u "list disk" in de bevelherinnering van de schijf-partitie en druk op "enter". Het nummer van de schijf die is momenteel ingesteld voor uw schicht toer vinden. Typ "Selecteer schijf #" waarbij "#" verwijst naar het nummer van de schijf die u wilt opmaken. Druk op "enter" om door te gaan.

4

Typ "schone" en druk op enter om af te vegen de flash drive van alle bestanden de oorzaak is terug te keren naar een niet-opgemaakte staat. Typ in "primaire partitie maken" en druk op "enter". Dit zal het formaat van de USB flash drive. Type "select partition 1" en druk op "Enter" en typ vervolgens in "actieve" en druk nogmaals op "Enter".

5

Formatteren van de flash drive door te typen in "format fs = FAT32 =" en druk op "Enter". De schijf zal nu worden geformatteerd en klaar voor gebruik. Toewijzen van het station een brief u zal nood voor type ter "toewijzen" en vervolgens druk op "enter" en typt u vervolgens in de brief die u wilt toewijzen aan de flash drive. Zodra u hebt de drive is nu bootable en je bent in staat om toe te voegen programma's en andere gegevens naar het station dat u kundig voor vlaag via DOS.