Hoe maak je een FB-kanaal

Hoe maak je een FB-kanaal


Maken van een Facebook-kanaal, dat zou een account, de groep of de pagina, kunt u, als individu, organisatie, bedrijf of groep om te communiceren met de grote sociale netwerken wereld van Facebook. Met meer dan 750 miljoen actieve gebruikers, wordt Facebook steeds een van de beste manieren om het woord te verspreiden en delen van nieuws, foto's en promoties.

Instructies

1

Beslissen wat voor soort Facebook kanaal die u zal nodig. Als u een kanaal voor een organisatie, bedrijf of groep, of als u houden van een professionele aanwezigheid op Facebook dat losstaat van uw persoonlijk een willen zou, u moet eerst een persoonlijke account aanmaken. Elk van deze kanalen moet een beheerder die al op Facebook.

2

Maak een persoonlijke Facebook-account, als u nog niet hebt. U kunt dit gewoon voor het aansluiten van met familie, vrienden en collega's, en u mag uw account gebruiken om pagina's of groepen te maken. Ga naar facebook.com en vul uw voornaam, achternaam, e-mail, wachtwoord, geslacht en geboorte datum aan te melden voor een Facebook-account.

3

Beslissen als u nodig verder kanalen; Deze kunnen omvatten een "page" of een "groep". Volgens Facebook, organisaties, bedrijven, merken en beroemdheden kunnen communiceren met mensen die net als zij met behulp van pagina's; alleen officiƫle vertegenwoordigers kunnen maken en beheren van pagina's. Dit zijn goede opties als je een muzikant, auteur of andere beroemdheid omdat u een aanwezigheid op Facebook handhaven kan zonder het geven van persoonlijke informatie. Een pagina is ingesteld binnen uw profiel, zodat u de aanmeldingsgegevens van uw persoonlijke account gebruiken om toegang tot en het beheren van de pagina. Iedereen op Facebook kan "like" de pagina.

4

Maak een pagina door te klikken op het vlagpictogram van de oranje, die op de linkernavigatiebalk van uw home page worden moet (de pagina waarop uw Nieuws feed). U zal kiezen uit zes verschillende categorieƫn voor uw pagina: lokaal bedrijf, organisatie, merk, kunstenaar of publiek figuur, vermakelijkheids- of oorzaak. Vervolgens, u zult kunnen toevoegen en bewerken van informatie, met inbegrip van titel, website en contact informatie. Volgende, post foto's en andere informatie op uw Nieuws-feed. Tot slot, anderen uitnodigen op Facebook naar "like" de pagina rechtstreeks met hen te communiceren.

5

Start een groep, wilt u een kleinere context om met anderen te communiceren. Deze bieden meer privacy, welke leden moeten worden goedgekeurd of uitgenodigd (op basis van uw privacy-instellingen). Groepen zijn nuttiger voor het communiceren met kleinere groepen van mensen die je hopelijk meer persoonlijk kent. U start een discussiegroep als u een pagina: u klikt op de "groepen"-pictogram op de linkernavigatiebalk van uw startpagina (die ziet eruit als een kleine doos met hoofden in het), uw informatie wijzigen en anderen kunnen uitnodigen om de groep te voegen. Alleen de mensen die u uitnodigt kan deelnemen aan de groep.