Hoe maak je een Facebook-pictogram op het bureaublad

Hoewel er een Facebook app voor Windows 8.1, u niet kunt een snelkoppeling maken naar het vanaf het bureaublad omdat het een Windows Store-app en niet een clientprogramma. Het alternatief is om een snelkoppeling naar de Facebook-website op uw bureaublad, die wordt weergegeven als een pictogram van uw standaardbrowser. Als u het standaardpictogram van de browser een pictogram Facebook, wilt wilt u downloaden van een gratis pictogram voor Facebook vanaf een toepassing gratis icon website, gebruik dan van de snelkoppeling pictogram wijzigen functie om de standaardpictogram vervangen door het pictogram van Facebook.

Instructies

Een snelkoppeling maken naar Facebook

1

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied op het bureaublad van de PC de, kies dan "Nieuw" uit het menu.

2

Selecteer 'Snelkoppeling' uit het submenu en voer de volledige Facebook-URL in het veld openen.

3

Klik op de knop "Volgende" en typ "Facebook" in het veld openen.

4

Klik op de knop "Voltooien" om de snelkoppeling aan Facebook te maken.

De Facebook-pictogram toevoegen

5

Open een nieuw browservenster, dan bladert u naar een website die Facebook iconen kosteloos aanbiedt. Iconarchive.com, findicons.com en findicons.com zijn voorbeelden van websites die gratis iconen van Facebook bieden.

6

Voer "Facebook" in het zoekvak van de website en de Facebook-iconen doorlopen totdat je er een vinden die je wilt. Selecteer het pictogram, klikt u op "Download ICO" en sla het bestand op uw harde schijf. U moet de ICO afbeelding-bestandsformaat gebruiken want het is de indeling die Microsoft Windows voor pictogrammen gebruikt.

7

Met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de Facebook-website op uw bureaublad en kies "Eigenschappen" uit het menu.

8

Klik op het tabblad "Webdocument", klik op de "Change Icon" knop om het pictogram van de verandering-venster te openen.

9

Klik op de "Browse" knop en blader naar het pictogram van de Facebook dat u eerder hebt gedownload. Tenzij u de standaardlocatie waar Windows bestandsdownloads slaat hebt gewijzigd, kunt u het pictogram in de map ' Downloads '.

10

Dubbelklik op het pictogram van Facebook en het verschijnt in het venster pictogram wijzigen.

11

Klik op de knop 'OK', en klik vervolgens "Apply" als u wilt de generieke snelkoppelingspictogram naar het Facebook-pictogram wijzigen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de Facebook Windows Store app aan de taakbalk voor one-click toegang pin. De taakbalk is beschikbaar op elk scherm, zoals een open Windows Store-app of het bureaublad. Als de Facebook app momenteel geopend is, met de rechtermuisknop op de Facebook knop op de taakbalk en selecteer vervolgens "Pin dit programma op de taakbalk." Als de Facebook-app niet geopend is, bladert u naar de app van het startscherm. Klik met de rechtermuisknop "Facebook", "Pin naar taakbalk."
  • Facebook is ook beschikbaar als een toepassing voor mobiele apparaten, zoals een iPad of een Android telefoon. U kunt de app downloaden vanaf uw apparaat de App Store.
  • Informatie in dit artikel is van toepassing op Windows 8.1 Update. Instructies kunnen iets of aanzienlijk variĆ«ren met andere versies en producten.