Hoe maak je een evenement aanmelden blad met FBML

Hoe maak je een evenement aanmelden blad met FBML


De vorige Static FBML app voor Facebook pagina's is niet langer beschikbaar; het in februari 2011 werd achterhaald en is vervangen door de pagina Tab app. Dit is een goede zaak--in plaats van wordt beperkt door de normen van FBML, nu kunt u een pagina met behulp van de HTML, CSS en JavaScript dat u al kent, en een meer dynamische, goed ontworpen sectie voor uw Facebook-pagina mode. Tab pagina apps moeten worden gehost extern, zulke zoals op uw website, en vereist een beveiligde URL.

Instructies

1

Het ontwerp van de aanmelden blad in een nieuw document van PHP. De beste manier voor het verwerken van de gebeurtenis sign up is met een formulier; u kunt de stijl van uw formulier handmatig met HTML, CSS en een formulierhandler. Als je liever niet hebt om te bouwen van het hele ding vanaf nul, zijn er verschillende gratis PHP gebaseerde formulieren en handlers beschikbaar online; sociale media expert Ruhani Rabin gegevens meerdere in zijn blogpost "Vrije maar nuttig PHP vorm Processor Scripts."

2

Sla het document van PHP op uw webruimte. Bijvoorbeeld, als je uwdomein.nl eigen, kon u het document opslaat als yourdomain.com/eventform.php. Open de pagina van het formulier in uw browser om te bevestigen dat het werkt en ziet er goed uit. U wilt nooit om een formulier dat werkt niet.

3

Ga naar de ontwikkelaar van Facebook-pagina voor apps. Klik op de knop "Maak nieuwe App". Vul in naam van uw tabblad van de pagina en de naamruimte, die zal opgeven de URL--b.v. "apps.facebook.com/yourform." U kunt altijd zowel de naamruimte de naam later wijzigen als u van gedachten verandert.

4

Kies "Page Tab" onder de sectie "Hoe uw App integreert met Facebook." Formulier in te vullen in de naam van uw tabblad--bijvoorbeeld "5 K Run Sign-up"--evenals de URL en een beveiligde URL. Kies een afbeelding voor het tabblad; Dit wordt getoond bij de bovenkant van uw pagina samen met de miniaturen voor de foto's en houdt uw pagina's. Kies de breedte van het paginatabblad en klik op "Wijzigingen opslaan."

5

Klik op de "Zie App in tijdlijnweergave" om uw app tijdlijn pagina te bekijken. Klik op het pictogram van de versnelling op de kop en selecteer "App aan pagina toevoegen".

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet al een SSL-certificaat voor uw website, ziet u als uw webhost een gratis gedeelde SSL certificaat biedt; terwijl het geen perfecte oplossing bespaart het u hoeft te kopen van uw eigen.
  • Uw pagina tabblad app werkt niet als u niet een beveiligde URL opgeeft.