Hoe maak je een embleem Aion legioen

Aion is een online multi-speler rol speelspel, waarin spelers krijgen om te concurreren met anderen van over de hele wereld. Het spel vindt plaats in een hemelse sfeer, waar een cataclysme uit elkaar gedwongen, de Elyos (namens licht) en de Asmodians (namens duisternis). Mulit-speler online rol spelen van spelletjes per definitie hoeft niet een eindpunt, maar hebben verschillende spelletjes en taken te voltooien. Zodra u niveau 3 bereiken, zal u zitten kundig voor aanpassen en upload uw eigen embleem voor spel gebruik.

Instructies

1

Open uw software voor fotobewerking. U kunt elk gewenst, software voor fotobewerking, zolang het is geschikt voor het maken van doorzichtige achtergrond.

2

Navigeer naar "Nieuw". Controleer of de nieuwe afbeelding is 265 x 265 pixels, heeft een resolutie van 300 en dat de achtergrond transparant is. Het moet ook in de RGB-kleurmodus op 8 bit.

3

Maak uw embleem, die zal verschijnen op de achterkant van uw Kaap voor alle tekens om te zien. Kan het om het even wat dat u wenst, zolang het niet te wazig worden weergegeven.

4

Map Aion opslaat als "Emblem.tga". Als een pop-up vertellen u dat het spel kan niet overweg met meerdere lagen komt, klikt u op "Samenvoegen" en vervolgens "exporteren". Uncheck de RLE-compressie doos alvorens naar opslaan. U kunt ook de afbeelding openen in het programma Gimp en opslaan, als u problemen ondervindt bij het opslaan van het bestand naar een .tga met uw software voor fotobewerking.