Hoe maak je een eenvoudige vorm voor een webpagina

Formulieren kunnen gebruikers sturen u informatie met behulp van uw website. Opmerking dat je nodig hebt Netscape 4.0 of Internet Explorer 4.0 of hoger om dit formulier te gebruiken.

Instructies

Beginnen met het formulier met de juiste codes en informatie.

1

Schrijf op de vragen die zullen worden gesteld op het formulier. Geven als de antwoorden zullen worden verstrekt (selectievakjes, keuzerondjes of pull-down menu's) of als gebruikers de informatie in een tekstvak typen.

2

Open de webpagina met behulp van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Kladblok of EditPad. Plaats de cursor waar het formulier wordt weergegeven in de hoofdtekst van de pagina.

3

Typ het volgende, ter vervanging van het adres met uw e-mailadres:. Maken eventuele opmaakwijzigingen, zoals centreren of regeleinden, voordat het bestand wordt gesloten.

7

Sla het bestand op en open een webbrowser. Open het bestand in de webbrowser om het formulier te gebruiken.

8

De pagina uploaden en vervolgens het formulier invullen en klik op verzenden. Dit zal een testformulier verzenden in het e-mailadres opgegeven zodat u kunt de resultaten bekijken of controleren van eventuele fouten.

Zodra u hebt vastgesteld dat elke vraag, type en de volgorde waarin deze worden weergegeven, kunt u de opdracht en de vraag te typen.

9

Gebruik een tekstvak als u wilt dat gebruikers hun antwoorden in een lange doos, zoals een naam of e-mailadres typt: uw naam: < INPUT TYPE = "text" NAME = "naam" grootte = "30" >. Dit vertelt de browser het tekstvak met de naam 'naam' zal beginnen en een vak 30 pixels lang zal verschijnen voor gebruikers hun gegevens in te voeren.

10

Selectievakjes toevoegen wanneer gebruikers zijn toegestaan om te selecteren van meerdere antwoorden. Typ het volgende: Ik wil weten: wie? Deze opdracht informeert de browser een checkbox genaamd 'know' begint en de waarde is 'wie'. Meer waarden toevoegen (wanneer? ","waar?","waarom?") door de lijn herhalen maar het wijzigen van de waarde.

11

Een radio-knop gebruiken om gebruikers te klikken op een knop laten: < INPUT TYPE = "radio" naam = "button naam" waarde = "wat?" >. Dit vertelt de browser een keuzerondje met de naam 'de naam van de knop' wordt weergegeven, en de waarde van de knop is "wat?". Meer waarden toevoegen ("wanneer?", "waar?", "waarom?") door de lijn herhalen maar het wijzigen van de waarde.

12

Een tekstvak gebied kan gebruikers meer informatie dan een regelmatige tekstvak invoeren: < / TEXTAREAGT; Deze opdracht is anders in dat het vak niet een invoertype hoeft en moet worden gesloten. De kolommen naar het vak groter maken en welke rijen u wilt maken het vak langer wijzigen.

13

Gebruik het menuvak dat gebruikers met pop omhoog een nieuw menu en selecteer een item: WhoWhatWhen WhereWhyHow deze opdrachten vertellen het formulier een menuvak begint en welke opties beschikbaar zijn.