Hoe maak je een eenvoudige Video-Game

Hoe maak je een eenvoudige Video-Game


Maken zelfs een eenvoudige video game is een activiteit die eens nodig een heleboel opleiding in computerprogrammering. U kunt nu, surf naar één van de verschillende websites en uw eigen spel binnen minuten uitgevoerd hebt. U kunt verwachten dat het bedrag van de aanpassing en detail mogelijk met de applets van dergelijke sites zou klein, maar sommige sites is een hoge mate van aanpassing mogelijk. Een voordeel van het gebruik van deze applets over downloadbare software is dat u niet hoeft te maken van de extra ruimte op uw harde schijf voor het spel-bouwpakket.

Instructies

Playcrafter

1

Richt uw browser aan de koppeling van de Playcrafter vermeld in de sectie van de bronnen van dit artikel, klik op de knop "Playcrafter starten".

2

Blader door de lijst van game sjablonen onder de kop "Maken een Game", en klik vervolgens het spel dat u wilt wijzigen.

3

Klik op de "Play" knop om het spel te spelen. Maken van opmerkingen over hoe u verbeteren van het spel willen zou, zoals het toevoegen van meer vijanden of sommige obstakels verwijderen.

4

Druk op de knop "Gereed" om terug te keren naar de modus voor het spel bewerken, dan experimenteren met klikken en slepen de milieu en karakter stukken naar verschillende locaties op het spel canvas. Dupliceren een stuk door erop te klikken en vervolgens te klikken op het pictogram van de stempel. Stukken verwijderen door te klikken op de pictogrammen van hun "x".

5

Toepassen wat je hebt geleerd van je experimenten ter verbetering van het spel, gebaseerd op de notities die u in stap 3 hebt bekeken.

6

Publiceer uw spel door te drukken op de knop 'Publiceer'.

Fyrebug

7

Open de introductiepagina Fyrebug en klik op een van de spellen in de rubriek "stap 1".

8

Klik op de "Maak je eigen" knop in het hoofdvenster van de game.

9

Volg de aanwijzingen op de linkerkant van het scherm. Deze vragen zal direct u selecteren speelstukken voor elk deel van het spel (bijvoorbeeld op het gebied van milieu, vijanden, obstakels).

10

Zoekt u naar de knop afspelen (dat wil zeggen de ">" pictogram) wilt weergeven in het spelvenster. Klik op wanneer blijkt te spelen van het spel die u hebt gemaakt.

11

Het publiceren van je spel door het invullen van het formulier met het opschrift "Opslaan en delen uw Game" aan de linkerkant van het spel doek.

Sploder

12

Surf naar de koppeling van de Sploder vermeld in bronnen en klik vervolgens de "Maken een Game" link aan de bovenkant van het scherm.

13

Klik op het pictogram voor een van de drie speltypes vermeld (b.v. "platformgame," "3D-missie," "Shooter"), klik op de "Demo" knop.

14

Klik op 'Laden' als u wilt een spel sjabloon laden en het spel door te klikken op "Test". Begint met het bewerken van het spel door te klikken op 'Klik hier als u klaar bent.'

15

Leren van het spel tools: klik en sleep de stukken milieu en karakter. Stukken verwijderen door te klikken op het pictogram "X" in het hulpprogramma palet aan de rechterkant van het spel canvas. Nieuwe stukken uit het palet van het canvas links op elke pagina toevoegen. Achtergrondkleuren veranderen door het selecteren van de verf penseel en volgt de aanwijzingen.

16

Publiceer uw afgewerkte spel door te drukken op de "Publiceren" link aan de bovenkant van het scherm.