Hoe maak je een eBook met Microsoft Word

Het creëren van een eBook in Microsoft Word is een relatief eenvoudig proces en hangt van uw niveau van ervaring met de tekstverwerker. Het is ook handig om de nieuwste versie van Microsoft Word is geïnstalleerd op uw computer. Nieuwere versies van de software geven u een snelle optie voor het exporteren van uw document naar de Portable Document Format (PDF), waardoor uw eBook echt draagbare en gemakkelijker te distribueren naar anderen.

Instructies

1

Start Microsoft Word op uw computer en open een nieuw Word-document.

2

Typ de hoofdtekst van uw boek, of vanuit een ander programma te kopiëren en plak deze in het document.

3

Ga naar de bovenkant van het document. Maak een titel pagina met van het boek titel, naam van auteur, datum van publicatie, copyrightgegevens en iets anders dat u wilt opnemen.

4

Paginanummers voor de pagina's invoegen. U kunt dit handmatig doen of automatisch beschikt over Microsoft Word de paginanummers invoegen.

5

Maak de inhoudsopgave, die doorgaans volgt op de titelpagina. Elk hoofdstuk of elke sectie moet verwijzen naar het paginanummer dat het begint op.

6

Het formaat van het boek te publiceren. Focus op het lettertype wijzigen en styling voor verschillende elementen, zoals de titelpagina, hoofdstukkoppen en platte tekst. Aangezien u de schepper bent, kunt u opmaak en styling aanpassingen die u pasvorm ziet. Ook, moet u beslissen of platte tekst moet blijven links uitgelijnd of gerechtvaardigd. Uitgevulde tekst is de traditionele manier fysieke boeken zijn opgemaakt.

7

Uw document opslaan in Word-indeling voor eenvoudige bewerking. Bovendien, klikt u op het menu "Bestand", ga naar "Opslaan als" en selecteer "PDF". Dit slaat het document als een PDF-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt een afbeelding of boek cover afbeelding toevoegen op de pagina vóór de titel. Dit helpt bij het trekken van de lezer in visueel wanneer ze voor het eerst het eBook opent.