Hoe maak je een E-mail voettekst met behulp van HTML

E-mail voetteksten zijn een essentieel onderdeel van een regelmatig bericht dat u aan anderen, zoals een Internet marketing campagne, verzendt omdat het laat lezers om te identificeren die ze het bericht stuurt en eenvoudig contact opnemen met de afzender. U kunt uw eigen e-mail voetteksten uit de taal voor het ontwerpen van webpagina's (HTML), bouwen ze op een manier waarbij dat zij zijn zichtbaar op de meeste e-mailtoepassingen en ervoor te zorgen dat het zich spam wetten houdt.

Instructies

1

Start een teksteditor HyperText Markup Language (HTML), zoals Dreamweaver, en een nieuwe pagina maken.

2

Een tabel toevoegen aan uw pagina en er niet meer dan 600 pixels breed. In tegenstelling tot websites, tabellen zijn ideaal voor het maken van uw HTML-emails en de voorgestelde breedte zorgt ervoor dat de voettekst op de meeste beeldschermen kan worden weergegeven. Editors zoals Dreamweaver bieden de mogelijkheid van een "Tafel" onder het "Invoegen" menu automatisch de tabel maken. Anders maakt een eenvoudige één kolom, één rij tabel als volgt:

< tabel breedte = "600" >
< tr >
< td > uw voettekst gegevens gaat hier < /td >
< /tr >
< / table >

3

Typ essentiële informatie in de voettekst zoals een fysiek adres en een "uitschrijven" link. De Federal Trade Commission "CAN-SPAM Act" vereist dat commerciële e-mailafzenders een adres opgeven en een gemakkelijk-aan-vondst "uitschrijven" optie waarmee geadresseerden kunt afmelden voor toekomstige mailings als ze ervoor kiezen. Andere links die u misschien wilt opnemen zijn uw website-adres, het privacybeleid en de "Over ons" pagina als die van toepassing zijn. Dubbelklik in de tabel aan Voer uw gegevens en uw editor's "anker" tool gebruiken om te maken de koppeling(en). Afwisselend, kunt u de code van een link "Uitschrijven" als volgt:
< een href = "Unsubscribe & lt; /a" > http://www.yourdomain.com/unsubscribe.html "> Afmelden & lt; / a >

4

Naam en uw e-mail voettekst opslaan met behulp van de "Save" functie op uw toepassing en dit bestand op uw webserver te plaatsen in een map of directory waar u kunt gemakkelijk vinden het weer. De webserver publiceert de koppelingen op uw voettekst zodat lezers worden doorgestuurd naar een webpagina wanneer ze op hen klikt.

5

Maak een nieuw bericht in uw e-mailtoepassing en de nieuwe HTML-voettekst bevatten. U kunt voor veel e-mailtoepassingen, open een nieuw bericht en het "Invoegen"-functie gebruiken om te selecteren van het voettekstbestand op uw webserver. Voor Mac OS X mail, open de voettekst in uw Safari-browser en klik tegelijkertijd op de "opdracht" en "I" knoppen op het toetsenbord om het bestand te voegen.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik e-mailmarketing software, zoals «««mailchimp.com, om automatisch te maken e-mail voetteksten voor uw berichten.
  • Nooit Stuur een emailbericht naar wie heeft uitgeschreven uit uw mailings, zodat u niet een spam wetten schenden.