Hoe maak je een E-mail van Google

Hoe maak je een E-mail van Google


E-mail is een gemeenschappelijke communicatiemiddelen. Het is een snelle en effectieve manier om te corresponderen. Internet gebaseerde e-mailrekeningen geven de toegevoegde eigenschap van beschikbaar is voor het controleren van uw e-mail vanaf elke locatie. U hoeft niet te worden op uw computer thuis om te controleren van dit soort e-mailaccount. Alles wat u nodig hebt is een computer met internettoegang. Een van de meest populaire gebruik van is Googles e-mail, die bekend als Gmail staat.

Instructies

1

Gebruik de link in de middelen om te gaan naar de hoofdpagina van Google e-mail. Klik op de link "Sign up for Gmail". Een nieuwe pagina van de rekeningen wordt geopend.

2

Plaats uw eerste en laatste naam in de desbetreffende vakken. Beslissen welke inloggen accountnaam u wilt maken.

3

Typ deze naam in het tekstvak. Klik op 'Beschikbaarheid controleren'. Als de naam die u wilt gebruiken niet beschikbaar is, houden het wijzigen, totdat u vondst men welk is.

4

Maak een wachtwoord van ten minste acht tekens. In de beide vakken wachtwoord tekst typen.

5

Beslissen of u wilt dat uw computer uw informatie te onthouden en om "Web History." Schakel deze, als u wil niet om dit te doen.

6

Gebruik de drop-down pijl om te selecteren een beveiligingsvraag. Typ het antwoord op de vraag in het onderstaande vak.

7

Een "Secundaire E-mail"-adres typen in de daarvoor bestemde ruimte. Doe dit als u wilt kunnen om te controleren of uw account in het geval van verloren wachtwoord of andere problemen.

8

Kies uw lokatie uit de drop-down lijst. De standaardinstelling is "Verenigde Staten". Laten staan of u kunt andere landen selecteren in de lijst.

9

Vul de "Word Verification" door de tekens weergegeven in de ruimte te typen. Klik op het pictogram naast het vak te horen van de tekens.

10

Lees de "Terms of Service" komt te staan. U kunt ook lezen over het programmabeleid en privacybeleid door te klikken op de koppelingen die aanwezig zijn.

11

Bekijk de informatie die u hebt ingevoegd. Maak de gewenste wijzigingen aan. Klik op de "Ik ga akkoord. Maak mijn account"knop op de knop. U zal worden genomen om uw nieuwe Google-account voor e-mail (Gmail).

Tips & waarschuwingen

  • Bij de keuze van een naam inloggen voor uw Google-account voor e-mail (Gmail), onthoud dat dit is gonna be deel van de werkelijke e-mailadres. Kiezen een passende wilt gebruiken. Het heeft ook te worden tussen de zes en 30 tekens lang zijn. Hier ziet u informatie over het wachtwoord u naast de link "Wachtwoordsterkte" aan het typen bent. Als het te kort is, wordt u ge├»nformeerd en het toont de algehele sterkte van het. Proberen te maken van een wachtwoord dat is "Sterk."
  • Hoeft niet de computer onthouden uw Google e-mail account informatie, als u gebruik maakt van een die is benaderd door andere mensen. Dit zal voorkomen dat iemand uit het openen van uw Gmail-account.