Hoe maak je een draadloze schotel-antenne

Een WiFi antenne's doel is om draadloze signalen ontvangen met een WiFi-zender. Maken van een WiFi-antenne van een schotel netwerk schotelantenne voor satellietontvangst gebruikt, zorgt voor een sterke en stabiele ontvangst van het WiFi-signaal. Een paar huishoudelijke hulpmiddelen zijn nodig, samen met sommige levering van een elektronica winkel of hobby winkel. Toezicht van volwassenen is een must als u minderjarig bent want elektrisch gereedschap moeten worden gebruikt.

Instructies

1

Krant op een werkvlak plaatsen. Plaats de schotel netwerk satelliet schotel bedrukte zijde naar beneden op de krant. Meten in de breedte en hoogte van de schotel te vinden van het centrum. Maak een merk in het midden met het potlood.

2

Boor een gat door het midden met de draagbare boor. Draai de draagbare boor langs de binnenkant van het gat aan het gladstrijken van eventuele bramen in het metaal van de schotel.

3

Plaats de WiFi antenne door het gat totdat de back-end twee duim uit het gat is. Warme lijm uit de hete lijmpistool rond het gat tot de WiFi antenne in positie cement toepassen. Laat de hete lijm voor 10 minuten instellen.

4

De schotel rekening in uw achtertuin. Sluit de antennekabel vanuit de back-end van de WiFi-antenne in de vrouwelijke WiFi-aansluiting aan de ene kant van een antenne-naar-coax adapter. Schroef één uiteinde van een coaxiale kabel op de coaxial-aansluiting op het andere uiteinde van de antenne-naar-coax adapter.

5

Staan uw schotel antenne tegen de zijkant van het huis of een boom, zodat zij in de richting van een WiFi-zender wordt geconfronteerd. Bijvoorbeeld, een gratis WiFi-hotspot in een winkel gevestigd wat afstand. Trail de coaxkabel in uw huis.

6

Schroef het einde van de coaxkabel in de coaxial-aansluiting op de coaxial-te-N adapter. Steek de stekker van de "N" aan de ene kant van de draadantenne N adapter in de andere aansluiting op de coaxial-te-N adapter.

7

De mannelijke stekker op het andere uiteinde van de draadantenne N adapter aansluiten op de antenne-aansluiting van een draadloze WiFi-kaart of de draadloze router.

Tips & waarschuwingen

  • Goedkope satellietschotels met schotel-netwerk kunnen worden gekregen van een satelliet provider of gebruikt op online veiling websites.
  • Draag werkhandschoenen beschermen uw handen tijdens het gebruik van de draagbare boor.